Siyonist Ordudan Uyarı: Bir Sonraki Savaş İsrail İçin Felaket Olabilir

Sa, 21/07/2020 - 11:38

Siyonist ordusundan birçok subay ve yedek asker, İsrail Ordusu Genelkurmay Başkanı'nın açıklamaları konusunda uyarıda bulunarak, "Genelkurmay başkanının ordumuzun zayıf yönlerini açığa vurma davranışı, bizi felaket bir savaşa sürükleyecektir." açıklamasında bulundular.

Welayet News - İsrail ordusuna bağlı subay ve askerler, İsrail Ordusu Genelkurmay Başkanı Aviv Kohav tarafından siyonist Kanal 12 televizyonunda yayınlanan, ordunun önümüzdeki savaş için ihtiyati yapısının hazırlıksızlığı hakkında yaptığı açıklamalardan endişe duyduklarını ifade ettiler.

İbranice yayın yapan televizyon kanalı tarafından sızdırılan gizli belgeye göre Aviv Kohav, yedek kuvvetlerin gelecek savaş için hiçbir şekilde yeterince hazır olmadığını belirtmektedir.

İsrail Ordusu Genelkurmay Başkanı bu gizli raporda, Siyonist ordunun yeterli eğitimli yedek kuvveti olmadan gelecekte herhangi bir savaş kazanamayacağını belirtti.

Aviv Kohav bu bağlamda, Siyonist orduya kaliteli eğitim vermenin önemini vurguladı.

Öte yandan, bir diğer siyonist tv kanalı olan Kanal 7, korona virüsünün yayılması bahanesiyle Filistin topraklarında uygulanan kısıtlamalara rağmen Batı Şeria'daki anti-Siyonist operasyonlarda önemli bir artıştan söz etti.

Siyonist tv kanalı Kanal 7'e göre, Siyonist rejimin askeri ve güvenlik hizmetleri tarafından alınan tüm önlemlere ve korona virüsünün patlak vermesinden kaynaklanan kısıtlamalara rağmen, 2020'nin ilk yarısında Batı Şeria'daki Siyonist karşıtı operasyonlarda önemli bir artış görüldü.

Yayınlanan istatistiklere göre, 2020 yılının ilk altı ayında Filistinliler tarafından Batı Şeria'da gerçekleştirilen operasyonlar sırasında, birçoğunun asker olduğu 154 Siyonist hedef alındı.

Bu dönemde Filistinliler, Siyonist milislere ait 6 askeri noktayı ele geçirmeye çalıştı ve 13 asker de dahil olmak üzere 15 Siyonist'i yaraladı.

Tags: 


Yeni yorum ekle