Devrim Muhafızları: Basra Körfezi ve Umman Denizi'ndeki Gücümüzü Düşmanlar Tahmin Bile Edemez

Pt, 06/07/2020 - 10:31

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanı, Basra Körfezi ve Umman Denizi'nin her yerinde, hatta onların düşmanın tahmin bile etmedikleri yerlerde varız.

Welayet News - İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanı Alirıza Tangsiri şu açıklamalarda bulundu: ‘Yüzen yeraltı şehirlerimiz ve deniz kıyısında füzelerimiz var. Bomba atarlarımızın bulunduğu yüzen şehirlerimiz var ve uygun gördüğümüz takdirde onları göstereceğiz.

Düşmanımız, Basra Körfezi ve Mekran'ın tüm kıyısında ordu ve yeraltı şehirleri olduğunu biliyor, ancak bilgileri net ve doğru değil.

Ama şimdi kesin olarak söyleyebileceğim başka bir şey de Basra Körfezi ve Umman Denizi'nin her yerinde, hatta onların tahmin bile etmedikleri yerlerde olduğumuzdur.

Tüm sahilimiz silahlıdır ve ordunun ve Devrim Muhafızlarının bütün yeraltı şehirleri tüm güney kıyılarında çeşitli savunma uygulamaları ile konuşlandırılmıştır; bu konuda slogan atmıyoruz. Öte yandan, Basra Körfezi'nde tam bir istihbarat aristokrasisine sahibiz; Her geminin girişinin başlangıcından Hürmüz Boğazı'na çıkışına kadar tam olarak nerede olduğunu biliyoruz.’



Yeni yorum ekle