Yemen Ordusu: Suudi Rejim ve BAE'nin Saldırılarına Son Verdireceğiz

Çar, 01/07/2020 - 10:05

Yemen Milli Kurtuluş Hükümeti Savunma Bakanı Muhammed Nasır el-Atıfi, Suudi rejim ve BAE'nin tecavüzlerini, füze ve İHA'lı saldırılarla telafi operasyonlarında bulunmakla tehdit edip, çok yakında saldırganların aşırılıklarına son verecekleri arısında bulundu.

Welayet News - Yemen Savunma Bakanı el-Atıfi Salı günü Yemen'in düşmanlarına yönelik mesajında, saldırganların topraklarına yönelik kapsamlı operasyonların devam edeceğine vurgu yaparak, ''çok yakın bir zamanda Yemen halkına yönelik saldırı ve tecavüzcülerinin vahşi saldırılarına son vereceğiz'' açıklamasında bulundu.

El-Atıfi açıklamasında ayrıca, Yemen ordusunun füze ve İHA gücü ve yeteneklerine işaretle, ''bu kabiliyetler Yemen ordusunun gücünü saldırganlara ispat etmiştir' dedi. 

Yemen Savunma Bakanı sözlerinin devamında, siyasi ve askeri denklemlerin Yemen halkı lehine olduğunu ve saldırganların yenilgi aldıklarına da vurgu yaparak, Yemen ordu güçlerinin mütecavizleri ülkelerinden çıkmaya mecbur etme kabiliyetine sahip olduklarını belirtti.



Yeni yorum ekle