Nuceba Hareketi: Amerika, Düşmanlığını Dünyaya Kanıtladı

Sa, 30/06/2020 - 12:35

Irak Nuceba Hareketi Genel Sekreteri, Birleşmiş Milletler ve uluslararası örgütlerin, işgalci ülkelerin diğer ülkeleri işgallerini ve bu ülkelerin servetlerini yok etmesini meşrulaştırmak için Beyaz Saray'ın arka bahçesi ve bir aracı olduğunu vurguladı.

Welayet News - Irak Haşdi Şabi gruplarından Nuceba Hareketi Genel Sekreteri, ABD'deki son olayların Amerika Birleşik Devletleri'nin tarihi bir geçmişi olan vahşetini dünyaya kanıtladığını vurguladı.

Nuceba Hareketi Genel Sekreteri Ekrem el-Kabi twitter sayfasında şunları yazdı: ‘Amerika, onun tarihini bilmediğini söyleyenlere, bugün vahşiliğinin gerçeğini gösterdi ve bu garip ve şaşırılacak bir durum değildir.

Amerika’nın tarihi üç aşamada özetlenir:

Birincisi, siyahi ama beyaz ve barış yanlısı kalpleri olanların ülkelerini işgal etmek için tüm Avrupa ülkelerinden gelen daha sonra onların canına kasteden ve Amerika’nın asıl sakinlerinin sayısı azalsın ve yüzde 10 kalsın diye kolera ve veba salgınları yayan beyaz tenli ama siyah ve kara kalpli insanlardı.

Sonra Amerika işgalcileri köleliğe döndüler ve siyahilerle savaşarak milyonlarca genç ve yaşlıyı yakalayıp köleleştirdiler. Bunun ardından Amerikalılar arasında ihtilaf çıktı ve her biri siyahileri bir savaş kuvveti olarak kendi tarafına cezbetmeye ve onları özgürlükle kandırmaya çalıştı ama bu anlaşmazlıkların sona ermesiyle birlikte ABD bu vahşilik gerçeğine geri döndü.

İkincisi, bu aşırılık yanlıları eski Avrupa'dan ayrıldı ve ölümcül ve yıkıcı silahlar elde etmeye çalıştı ve dünyaya bir terörist ve cani olduğunu ve düşmanlarını katletmekte tereddüt etmeyeceğini, bu nedenle herkesin ona boyun eğmesi ve dünyaya hükmedenin Amerika olduğunu anlatmak için bu silahları Hiroşima ve Nagazaki katliamında kullandı.

Üçüncüsü, Amerika Birleşik Devletleri, Kara Saray'ın arka bahçeleri olan Birleşmiş Milletler ve uluslararası kurumlar kurarak suç ve cinayetlerini meşrulaştırdı ve bu nedenle ülkeleri işgal edip yok ediyor ve özgürlük ve üryan bir demokrasi adına bu ülkelerin servetlerini çalıyor.’



Yeni yorum ekle