BM'nin Yemen'de Korona'yla Mücadelede Bir Rolü Yok

Sa, 09/06/2020 - 10:12

Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Sağlık Bakanı, BM yetkililerinin yaptığı açıklamaların gerçekçi olmadığını ve bu kuruluşun Yemen'de Korona'yla mücadelede bir rol oynamadığını söyledi.

Welayet News - Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Sağlık Bakanı Taha el-Mütevekkil, birçok ülkenin psikopat medyasının ve siyasi liderinin Korona hakkında başlattıkları psikolojik şokun, dünya çapında ölümlerde artışa neden olduğunu söyledi.

Yemen Sağlık Bakanı konuyla ilgili olarak şu ifadelerde bulundu: ‘Yemen'de Korona'dan dolayı ortalama ölüm oranı, hastaya ve topluma güven politikasına dayanmamız nedeniyle düşüktür. Korona'ya karşı mevcut politikamız, Korona'yı getirerek toplumda huzursuzluğa neden olmaya çalışan işgalci koalisyonu öfkelendirdi ve bugünlerde söylentilerin boyutu arttı.

İşgal güçlerinin ihmali ve Birleşmiş Milletlerin sessizliği nedeniyle, bulaşıcı ve bulaşıcı olmayan hastalıklardan dolayı güney illerindeki çalışanlarımız ölüyor.

Koalisyon medyasının açıkladığı şey onların kötü niyetlerini gösteriyor ve doğru değildir. Korona ile mücadeledeki tecrübemiz, her geçen gün başarısını pekiştiriyor.

Welayet News - Birleşmiş Milletler yıldırma politikası izliyor. Birleşmiş Milletler, uluslara karşı bu ölümcül politikaya katılmak ve korkutmak yerine, saldırıları durdurmak ve Yemen kuşatmasını kaldırmak olan sorumluluğunu yerine getirmelidir.

Birleşmiş Milletler, bu koalisyonun Yemenlilere karşı işlediği suç ve cinayetlere sessiz kaldı ve Korona kurbanları olarak adlandırdıkları kişilere sahte göz yaşı döküyor.

Birleşmiş Milletler'in kurtarılmış ve işgal edilmiş bölgelerde Korona ile mücadelede hiçbir rolü yoktur ve bu kuruluşun yetkililerinin açıklamaları gerçeklerden uzaktır ve para kazanmak için yapılmaktadır.’



Yeni yorum ekle