Lübnan'da Fitneyi Teşvik Eden Her Ses Siyonist Bir Sestir

Pt, 08/06/2020 - 09:03

Beyrut'taki olaylara tepki gösteren Lübnan Meclis Başkanı, Lübnan’ın birliğini hedef alan herkesin Siyonist bir eylemde bulunduğunu ve fitne ve isyanı teşvik eden herhangi bir sesin Arapça da olsa "İbranice" olduğunu söyledi.

Welayet News - Lübnan Meclis Başkanı Lübnan Meclis Başkanı, Beyrut'ta ve Lübnan'ın bazı diğer bölgelerinde mezhepsel ve dini bir rengi olan son olaylara tepki göstererek, “Fitne, vatana, ulusal birliğe ve iç barışa suikast etmek için yeniden ortaya çıktı ve bu, cinayetten daha kötüdür” dedi.

Nebih Berri, fitne tuzağına düşmeme konusunda uyardı ve şunları söyledi: ‘Hiç kimse, hatta bu ayaklanmanın failleri ve sponsorları bile bu fitnenin sonuçlarından güvenli olmayacaktır.

Hristiyanlığın ve İslam’ın kutsallarına ve şahsiyetlerine hakaret etmek kınanmışken, kaldı ki bu, Peygamber’in (s.a.a) eşi Ayşe’ye yapılabilsin.

Lübnanlıların birliğini, güvenliklerini ve istikrarını hedefleyen herhangi bir tarafın yaptığı her şey İsrail’dendir ve bir vatanın evlatları arasında ayaklanmayı teşvik eden ve yayan herhangi bir ses Arapça da olsa İbranice'dir.’

Lübnan Meclis Başkanı konuşmasının devamında, çeşitli Lübnan liderlerini ve bu ülkenin medyasını uyanık ve ileri görüşlü olmaya, iyi sonuçları olmayacak misilleme eylemlerde bulunmamaya çağırdı.

Cumartesi günü, Beyrut’taki protestolarının bir videosu sosyal medyada yayınlandı ve bu videoda bazı insanlar Peygamber Efendimizin (s.a.a) eşine hakaret ediyorlardı.



Yeni yorum ekle