Arap Rejimleri Kudüs'ü Teslim Etmek İçin Bahane Arıyor

Per, 21/05/2020 - 11:20

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Arap rejimlerinin halkın Uluslararası Kudüs Günü'nü anmalarını engellemelerinin nedeninin, ondan vazgeçmek için bir bahane aramaları olduğunu söyledi.

Welayet News - Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Kudüs günü olarak adlandırılan Mübarek Ramazan ayının son Cuma gününü, Kudüs'le ahit yenilenme günü olarak nitelendirildi.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en- Nahle, Dünya Kudüs Günü'nde yaptığı konuşmada, "Kudüs Günü, biz geliyoruz demek için Kudüs'le ahdimizi yenileme günüdür," dedi.

Ziyad en-Nahle şu ifadelerde bulundu: ‘Uluslarını Kudüs Günü'nü kutlamaktan alıkoyan hükümetler Kudüs'ten vazgeçmek istiyorlar ve bir bahane arıyorlar.’

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, “Direniş Liderleri Birlikte " programında yaptığı konuşmada, Arap ve İslam ülkeleri arasındaki ihtilaflara atıfta bulunarak, “Bu ihtilaflara son vermeyi başaramazsak, saflarımız düşman tarafından parçalanacak," dedi ve şu ifadelerde bulundu: ‘Bölgedeki ABD ve İsrail projelerine karşı büyük bir güç oluşturmak için direniş güçleriyle daha geniş bir koalisyon ve koordinasyon istiyoruz.’



Yeni yorum ekle