Almanya Polisinden Müslümanların Evlerine Baskın

Cu, 01/05/2020 - 11:57

Almanya polisi Perşembe günü birkaç cami ve bazı Müslümanların evine baskın düzenledi.

Welayet News - Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre Almanya polisinin saldırısı, hükümetin Lübnan Hizbullah’ını terörist ilan etmesi ile eş zamanlı gerçekleşti.

Reuters verdiği haberde Almanya polisinin dün sabah Lübnan Hizbullah üyelerinden bazılarını tutuklamak hedefi ile operasyon düzenlediğini duyurdu.

Almanya yetkilileri Lübnan Hizbullah hareketinden yaklaşık bin 50 kişinin Almanya topraklarında bulunduklarını iddia ediyor.

Almanya içişleri bakanlığı dün Siyonist rejim ve Amerika’yı hoşnut etme bağlamında Lübnan Hizbullah hareketini “terörist” ilan ederek bu grubun Almanya topraklarındaki faaliyetlerini yasakladı.

Geçen yıl Almanya dışişleri bakanı Niels Annen Spigel dergisine yaptığı açıklamada Hizbullah hareketini terör listesine almak niyetinde olmadıklarını belirtmişti.

Amerika ve Siyonist rejim İsrail, bölgede Lübnan Hizbullah hareketinin teröristlere karşı başarıları ardından bu harekete baskılarını arttırmaya başladılar.

Lübnan Hizbullah hareketi direniş hareketinin başlıca üyelerinden biri olarak Amerika ve Siyonist eksenin eylem ve komplolarına karşı temel rol oynuyor.



Yeni yorum ekle