Bölgede Yaşananlardan Tek Karlı Çıkan İsrail'dir

Çar, 11/04/2018 - 18:10

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında konuştu. Konuşmasına Cezayir’deki uçak kazasını hatırlatarak başlayan Karamollaoğlu, “gün geçmiyor ki İslam dünyasından kötü bir haber almayalım” dedi.

Welayet News - Daha sonra Afganistan’da hafızlık merasimine yapılan saldırıda şehit olan çocuklara rahmet dileyen Karamollaoğlu, saldırıyı lanetlediğini söyledi. Doğu Guta’daki saldırıya da dikkat çeken Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, yapılan saldırının insanlık suçu olduğunu belirtti.

OLAYLARIN ARKASINDA İSRAİL OLDUĞUNU GÖRMEZSENİZ SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ

Bölgede yaşananların arkasında Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve İsrail’in güvenliği olduğuna dikkat çeken Karamollaoğlu, yaşanan gelişmelerden tek kârlı çıkanın İsrail olduğunu ifade etti. “Olayların arkasındaki İsrail gerçeği görülmezse bu acılar dinmez” diyen Karamollaoğlu, Doğu Guta’daki saldırının Suriye’deki devlet veya muhalif güçler tarafından yapıldığına inanmadığını ancak İsrail’in parmağı olabileceğini söyledi.

“Birleşmiş Milletler (BM) sadece güçlü ülkelerin menfaatlerini koruyan bir kuruluş haline geldi” diyen Karamollaoğlu, BM tarafından hazırlanan Filistin raporunda İsrail’in terör devleti olarak açıklandığını ancak daha sonra raporu yayınlayanların görevinden istifa etmeye zorlandığını ve bırakmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

 



Yeni yorum ekle