Mossad Tıbbi Teçhizatları Çalıyor

Cu, 17/04/2020 - 09:58

Siyonist rejim casusluk örgütü Mossad’a bağlı bir kurum işgal topraklarında Korona krizi ile mücadele için maske ve tıbbi teçhizat çaldıkların itiraf etti.

Welayet News - Arabi 21 internet sitesinin bildirdiğine göre Mossad teknoloji merkezi başkanı yaptığı açıklamada, işgal topraklarında Korona krizi ile mücadele ve tehlikeleri ile ilgili olarak, diğer ülkelerin kendi artan ihtiyaçları nedeni ile satmak istemedikleri tıbbi maskeleri temin etmek için Mossad’ın bu malzemeleri çaldığını itiraf etti.

Bu bağlamda New York Times gazetesi bir makalede çeşitli ülkelerde Korona salgını sayesinde Mossad’ın çeşitli ülkelerden tıbbi ve tedavi bilgi ve imkanların çalınmasındaki rolüne işaretle, Mossad subaylarının bu kez kamu sağlığı ve tıbbi ve tedavi teçhizatların çalınması alanında faaliyetlerini ilerlettiklerini yazdı.

New York Times’ın bildirdiğine göre Mossad bu bağlamda büyük bir operasyon odası oluşturdu.

Siyonist rejim kabinesi Mossad’dan Korona ile mücadele için 130 milyon tıbbi teçhizat ve ilaç hazırlamasını istedi.

Dün Siyonist rejim sağlık bakanlığından yapılan açıklamada işgal topraklarında 12 bin 591 kişi Koronavirüs’e yakalanmıştır.

Korsan rejimin parlamentosundaki gizli bir rapor, İsrail’in Koronavirüs ile mücadele için yeterli tıbbi teçhizata sahip olmadığını gösteriyor.



Yeni yorum ekle