Direniş Güçleri: ABD'nin Komplolarına Karşı Hazırlıklıyız

Çar, 01/04/2020 - 10:38

Irak Seyyid'uş Şüheda Taburları sözcüsü, Irak Direniş Kuvvetleri'nin Amerikalı teröristlerin hava veya kara saldırısına engel olmaya hazır olduklarını duyurdu.

Welayet News - Bağdat el-Yevm haber merkezinin bildirdiğine göre, Haşdi Şabi'ye bağlı Seyyid'uş Şüheda Taburları sözcüsü Kazım el-Fertusi salı günü yaptığı açıklamada, bazı askeri merkezlerde ABD hava saldırılarına karşı güçlü önleyici tedbirler aldıklarını bildirdi.

Seyyid'uş Şüheda Taburları sözcüsü; "ABD'nin askeri merkez ve karargahları hedef alması, herkesi Irak'ı ve egemenliğini savunmaya zorluyor ve bu, sadece direnişin görevi değil." dedi.

Kazım el-Fertusi, açıklamasının devamında; "Iraklı gruplar olası herhangi bir ABD saldırısına yanıt vermeye hazır olmanın zirvesindeler ve olası ABD saldırı senaryolarına dayanacak sıkı güvenlik önlemleri almıştır." diye belirtti.

Seyyid'uş Şüheda Taburları sözcüsü Kazım el-Fertusi; "Eğer hava saldırısı olursa, bazı önemli askeri mevzileri gizlemek için ihtiyati tedbirler alınmıştır. Eğer bir hava saldırısı biçimindeyse ve kara harekatı olursa, ki bunu uzak görüyoruz, onu def etmek için bir güce ihtiyaç var ve biz, her şekilde yanıt vermeye hazırız. ABD'ye yanıt sürpriz bir şekilde olacak." açıklamasında bulundu.



Yeni yorum ekle