Düşman Askeri Gücümüz Karşısında Şaşırıyor

Cu, 27/03/2020 - 10:47

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Husi, Ulusal Direniş Günü münasebetiyle yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Beş yıldır işgalci Suudi koalisyonu karşısında direniş gösteren Yemen halkını selamlıyoruz.

Welayet News - Düşman, Yemen'e yönelik saldırısında en ölümcül silahları kullandı ve işgalin başlangıcından beri Yemenlilerin yaşamının farklı bölümlerini hedef aldı.

Düşman ülkemizi işgal etmek istiyor ve bugüne kadar gerçekleştirdiği eylemler bunu kanıtlıyor ve ayrıca onlar kendileri de işgalci olduklarını itiraf ediyorlar.

Düşman, ulusumuzun direnişi karşısında şaşkına döndü ve iç ayaklanmalarla halkımızın moralini yok etmeye çalıştı.

Bugün, balistik füzelerimiz ve İHA'larımız yüksek yıkıcı güçleri ve hedefe isabetleri nedeniyle caydırıcılık dengesini sabit kıldı.

Suudi ve Birleşik Arap Emirlikleri rejimlerinin ekonomik durumunun sürekli kriz ve çöküş içinde olduğu bir durumda, İşgalci Suudi koalisyonu bütün alanlardaki başarısızlıklarından ders almalıdır.

Suudi Arabistan'ın askeri yenilgisi, ABD'nin desteğine rağmen gerçekleşti ve Yemen halkını aşağılamaya çalışanlar yanılgı içerisindedir.

İşgalci Suudi koalisyonundan, Yemen’e olan saldırı ve kuşatmasını fiili ve açık bir şekilde durdurmasını istiyoruz.



Yeni yorum ekle