Şehit Süleymani'nin Filistin'e Desteğindeki Rolü Eşsizdi

Per, 05/03/2020 - 15:24

Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS'ın siyasi ofis başkanı İsmail Heniyye, Kudüs gücü komutanı şehit Korgeneral Kasım Süleymani'nin Filistin direnişini desteklemesindeki rolünün çok önemli olduğunu söyledi.

Welayet News - İsmail Heniyye, dün Moskova'da yaptığı açıklamada, İran'ın terör rejimi İsrail'in Filistin'e yönelik zulmüne karşı mücadelesinde eksen ve önemli bir ülke olduğunu belirterek, bu doğrultuda şehit Süleymani'nin desteklerini ve rolünün  çok önemli olduğunu ve onun bu rolünün asla unutulmayacağını söyledi.

Heniyye, Amerika ve siyonist İsrail'in belirli şahsiyetleri terör yoluyla öldürmek suretiyle bölgede direnişin önünü alacakları gibi yanlış bir düşünce içinde olduklarını belirterek, ''Ama şu bilinmelidir ki, onların bu siyasetleri aksi sonuç vermektedir ve yeni liderler ve şahsiyetler aynı yolu kararlılıkla sürdürmekteler' dedi.

HAMAS'lı yetkili, terör rejimi İsrail'in muhasarasındaki Gazze'de durumun vahim olduğunu belirtirken, ''HAMAS'ın bu bölgeye yardım konusunda Rusya'ya bazı tekliflerde bulunduğunu' söyledi.  



Yeni yorum ekle