Siyonist İsrail’de Kulisler Ardında “Corona Virüsü”

Pt, 24/02/2020 - 15:14

Siyonist Rejim İsrail Parlamentosu-Knesset milletvekili Orly Levy, Corona salgını hakkında skandal bir açıklamada bulundu.

Welayet News - Siyonist Rejim İsrail Parlamentosu-Knesset milletvekili Orly Levy, Korona salgını hakkında skandal bir açıklamada bulundu. Siyonist milletvekili, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak hızla ülke geneline yayılan Korona salgınının biyolojik bir silah olarak üretildiğini öne sürdü.

Siyonist milletvekilinin Twitter üzerinden yaptığı tehlikeli açıklamada, “Aptal olmayalım, bizler Korona salgınının biyolojik bir silah olarak üretildiği için yayıldığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, İsrail rejimi Güvenlik Bakanı, Gilad Erdan, Pazar günü Benyamin Netanyahu ile gerçekleştirdiği olağanüstü toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Virüsün seçimleri etkilemesinden endişe ediliyor. Çünkü bazıları katılım oranını etkilemek amacıyla yanlış bilgi yaymaya çalışıyor” dedi.

Bununla eşzamanlı olarak Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu da, İsrail’de bulunan tüm Güney Koreli turistlerin hızla sınır dışı edilerek ülkelerine gönderilmelerini talep etti.

 



Yeni yorum ekle