İmam Hamanei:İlmiye havzaları düşmanların hedefleri arasında

Pt, 03/02/2020 - 18:21

İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei düşmanların İslam İnkılabının etkin noktalarını bulmaya çalışmalarına ve İslam İnkılabının temel ilkelerine darbe indirmek için plan yaptıklarına değinerek şöyle bir açıklamada bulundular: " İlmiye havzaları düşmanların hedefleri arasındadır. "

Welayet News -  İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei bugün sabah, İran İlmiye Havzaları Yüksek Konseyi üyeleri ile görüşmesinde İslam İnkılabından ve İslam Cumhuriyeti'nin büyük kurucusu  İmam Humeyni'nin özverileri ve fedakarlıklarından güdülen hedefin İslami şeriat ve hakimiyetin gerçekleştirilmesi olduğunu söyledi.

İmam Hamanei, genç talebelerin gizli düşünsel kapasiteler ve yeteneklerine vurgu yaparak sözlerine şunları da ekledi: " Ülkenin farklı alanlarında, bazen gençler tarafından büyük ve müthiş işler yapılır. İlmiye havzaları ve talebelik alanında da muhakkak bulunması gereken, düşünce odaklarında kullanılması gereken, onlara sorumluluk verilmesi gereken yetenekler vardır. "

İslam İnkılabı Rehberi  sözlerine şöyle açıklık getirdi: " İmam Humeyni'nin mübarek hayatlarının sonlarındaki buyruklarının göz önünde bulundurulması ile devrimci ve genç talebelerin coşkusunun korunması bir zarurettir."



Yeni yorum ekle