Emir Abdullahian:Yüzyılın anlaşması Siyonist İsrail’in sonu olur

Sa, 28/01/2020 - 08:29

İslami Şura Meclisi Başkanı Özel Kurmayı Hüseyin Emir Abdullahian, Filistin milletini yok sayan yüzyılın anlaşmasına işaretle, bu anlaşmanın açıklanması çakma İsrail rejiminin sonunun başlangıcı olacağını belirtti.

Welayet News - Amerika terör devleti tarafından hazırlanan yüzyılın anlaşması adlı şom plan Kudüs ve Batı şeriada yer alan tüm yerleşkelerin siyonist rejime ilhak edilmesini ve Filistinli mültecilerin anavatanına geri dönme hakkının yok sayılmasını öngörüyor.

Amerika Başkanı Donald Trump bugün siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu ve mavi beyaz ittifakı lideri Benny Gantz ile görüştükten sonra yüzyılın anlaşmasını açıklayacağını belirtmişti.

İslami Şura Meclisi Başkanı Özel Kurmayı Hüseyin Emir Abdullahian, twitter hesabında bu konuya gösterdiği tepkide, bölgenin geleceğinde siyonist İsrail rejimine yer olmadığını vurguladı.

Emir Abdullahian ayrıca Amerikalı yetkililerin İran ile müzakere ısrarına işaretle şöyle ekledi:

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’ye yönelik hain suikast olayından sonra ABD Başkanı Trump’ın İran ile müzakere yönünde gördüğü perişan rüyaları asla tabir olmayacaktır.

Başta ABD Başkanı Trump olmak üzere Amerikalı yetkililer son aylarda sürekli İran Amerika ile müzakere etmek istiyor, iddiasını ortaya attılar.

Trump ve hükümetinin üst düzey yetkilileri, 2018’de Bercam nükleer anlaşmasından çekilerek İran’a yeniden yaptırım uyguladıkları halde İran ile müzakereden dem vuruyor.



Yeni yorum ekle