Şehit Süleymani’nin Nuceba komutanlarıyla görüşmesi

Ct, 18/01/2020 - 12:55

Irak Nuceba İslami direniş hareketi, bir süre önce İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü’nin şehit komutanı General Kasım Süleymani’nin hareketin merkezinde komutanlarla görüşme detayını arşivinden çıkararak yayımladı.

Welayet News - Nuceba hareketinin İran temsilciliğinin bugün yayımladığı rapora göre, Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani şehadetinden bir süre önce Nuceba komutanları ile görüşmede, bu hareketin yanında cihat eden bir asker olmaktan onur duyduğunu belirtiyor.

Nuceba hareketinin üst düzey yetkililerinin katıldığı görüşmede şehit General Süleymani şöyle diyor: Ben bu değerli cihatçı ve önemli oturuma katılmaktan onur duyuyor ve bu saygıdeğer toplulukta bulunmaktan çok mutluyum.

Şehit General Süleymani ardından Nuceba hareketi Genel Sekreterine işaret ederek şöyle devam ediyor: Direnişte seçkin insanlar bulunuyor; özellikle sayın Şeyh (Ekrem Kaabi) direnişin önemli şahsiyetlerindendir ve yine direnişte bazı kardeşlerimiz şehit olurken, bazıları hayattadır.

Direniş cephesinin şehit komutanı General Hac Kasım Süleymani şöyle devam ediyor:

Gerçekte ben sizin yanınızda bir askerim ve Ehl-i Beyt -s- için mücadele eden bu hareketin yanında olmaktan onur duyuyorum.

Şehit General Süleymani’nin Nuceba hareketinin üst düzey yetkilileri ile görüşmede beyanatının önemli noktası, Irak milletinin haklı taleplerine destek vermesi ve şöyle demesidir:

Bizim İran İslam Cumhuriyeti’nde görevimiz, Irak milletini, alimlerini ve meydanda hazır bulunan tüm mücahitleri ve Irak milletinin haklı taleplerini savunmaktır.



Yeni yorum ekle