Tahran Cuma Namazı'nı İslam İnkılabı Rehberi kıldıracak

Çar, 15/01/2020 - 23:52

Tahran Cuma Namazı Tertip Komitesi yaptığı açıklamada, bu hafta Tahran'daki Cuma Namazı'nı İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei'nin kıldıracağını duyurdu.

Welayet News - Tahran Cuma Namazı Tertip Komitesi yaptığı açıklamada, "İslam İnkılabı'nın zaferinin yıldönümü ile birlikte İslam İnkılabı'nın İkinci Adım arifesinde bu hafta Tahran'daki cuma namazı İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei’nin imametinde, devrimci ve basiretli halkın coşkulu katılımıyla Rahmetli İmam Humeyni Musallası'nda kılınacak" duyurusunda bulundu.

Tahran Cuma Namazı Tertip Komitesi, İslami İran'ın dindar ve onurlu halkının bir kez daha bu haftaki Cuma Namazı'na görkemli ve azametli biçimde katılarak, birlik ve beraberliklerinin yeni tablosunu gözler önüne sereceklerini vurguladı. İslam Devrimi Rehberi İmam Hamanei en son sekiz yıl önce Tahran cuma namazını kıldırmıştı. İmam Hamanei, 17 Ocak 2012 tarihindeki cuma hutbesinde Arap Baharı hareketlerine değinerek, hutbesinin bir bölümünü Arapça vermişti.



Yeni yorum ekle