Trump Artık Huzur Bulamayacak

Çar, 08/01/2020 - 06:54

İran Milli Savunma Akademisi Başkanı General Ahmet Vahidi, Trump’ın artık huzur bulamayacağını belirterek, “İntikamımız, çok acı, uzun süreli ve yıkıcı olacaktır” dedi.

Welayet News - General Ahmet Vahidi, Şehit Kasım Süleymani’yi anma merasiminde yaptığı konuşmada, milyonlarca insanın ve Şiraz halkının Şehit Kasım Süleymani’nin cenaze merasimine katılarak, “Bu inkılap kalıcı ve sağlamdır” demek istediklerini belirterek, “Halkın ve toplumun, İnkılap ve Ehli Beyt’le ebedi bir ahitleri vardır” ifadesinde bulundu.
Ahmet Vahidi şunları söyledi: ‘General Süleymani’nin şehadetiyle ve ondan sonra, bu inkılabın Allah’ın ve Hazreti Mehdi’nin özel inayeti altında olduğunu anladık.’

Vahidi, Şehit Süleymani’nin IŞİD’i yok etmedeki ve Suriye ve Lübnan’da direniş hattını güçlendirmedeki eylemlerine değinerek şu ifadelerde bulundu: ‘Bugün büyük Irak halkı, güçlü bir şekilde düşman karşısında durmuştur ve bu, Şehit Süleymani ve yarenlerinin pak kanı sayesindedir.’

Ahmed Vahidi, yabancı medyanın, milyonlarca kişinin cenaze törenine katıldığını ve Şehit Süleymani’nin İran halkı arasındaki rolünü itiraf etmesine değinerek şunları söyledi: ‘Bugün Şehit Süleymeni’nin pak kanı, toplumdaki bütün kirleri yıkadı ve Onun kanı tarihin başlangıcıdır; tarihçiler, Onun şehadetinden önce ve şehadetinden sonra neler yaşandığını yazacaklar.

Düşman, General Süleymani’nin şehadetiyle İran halkının ikiye bölüneceğini zannetti. Bugün düşmanlar, alanları kendileri için dar görüyorlar ve sürekli olarak diğer ülkelerin kendilerine karşı bir duruş sergilemesine engel olmaya çalışıyorlar.

Yeni bir döneme girdik ve bu son günlerde insanların merasimlere olan katılımı, direniş yolunun doğru bir yol ve kurtuluş yolu olduğunu göstermiştir.

İnsanlar devrimin ikinci adımına hazır olduklarını gösterdiler ve bu katılım ve bu pak kan, böyle bir varlığı sağladı.

Şehit Süleymani’nin pak kanı inkılabı yeniledi ve halkını gelecek 40 yıla hazırladı.’

Tags: 


Yeni yorum ekle