Şehitlerin Kanının Büyük Meyveleri İsrail'in Çöküşü Olacaktır

Çar, 08/01/2020 - 06:50

Nuceba Hareketi: Nokta atışı yapan füzelere sahibiz ve Amerika ile mücadeleye hazırız/ 24 saat içerisinde Direniş liderleri ortak toplantısı düzenlenecektir

Welayet News - Nuceba Hareketi Sözcüsü, nokta atışı yapan füzelere sahip olduklarını ve Amerika ile savaşa da hazır olduklarını belirterek, 24 saat içerisinde Irak’ta direniş liderleri ortak toplantısı düzenleneceğini açıkladı.

Nuceba Hareketi Sözcüsü Nasr el-Şimri, el Meyadin Kanalına verdiği röportajda şu hatırlatmalarda bulundu: ‘Amerika, yalancı, güvenilmez ve işgalcidir ve Irak toplumunu kandırmak ve Irak’ın İran’la olan stratejik ilişkisini bölmek için elinden geleni yapmış ama başarısız olmuştur.

Amerika'nın Irak'taki faaliyetlerine asla güvenmedik. En zor koşullarda yanımızda bulunan İran'ın aksine, ABD'nin Irak'taki varlığı, güvenlik güçlerinin IŞİD'e karşı operasyonlarına bir darbe vurdu ve her açıdan zararlı oldu.

Haşdi Şabi’nin karargahına yapılan saldırı, aslında Amerikalıların direnişe karşı savaşa başlaması için sıfır saatiydi. Biz de buna karşılık olarak onların bölgedeki askeri varlıklarına karşı bir savaş başlatıyoruz ve erişebildiğimiz her yerde ABD'ye darbe vuracağız.

Direniş Irak'ta ABD'ye büyük zarar verdi ve öyle ki, bir noktada onları Irak'tan çıkmaya zorladı.

ABD, uluslararası terörizmin açık bir örneğidir ve biz, 2003'ten beri İran ve Hizbullah ile temas halindeyiz, ama onlar bizden şimdiye kadar bir kez bile irademize karşı bir duruş sergilememizi istemediler.

ABD’nin saldırısına yanıt, Irak Parlamentosu'nun eylemiyle başladı ve bugünden itibaren Washington'la yapılan güvenlik anlaşması sadece bir yanılsamadır ve Parlamentonun kararına göre Amerikalılar Irak'tan çıkartılmalıdır.

Adil Abdülmehdi’nin ABD'nin eylemlerine verdiği yanıt şimdiye kadar olumlu oldu ve ABD Dışişleri Bakanlığı şimdi hayal kırıklığına uğradı.

Son günlerde el-Hazra bölgesine fırlatılan birkaç roket konusu şüphelidir ve bunların direnişle hiçbir ilgisi yoktur ve hatta bu, Amerikalıların kendi işi bile olabilir. Bizim cevabımız başladığında, deprem oluşturacağından ve geniş bir coğrafyayı kapsayacağından emin olabilirsiniz. Biz, nokta atışı yapan füzelere sahibiz ve eğer ABD büyükelçiliğinin vurulmasına karar verilirse, emin olun bu bizim için kesinlikle kolay bir hedef olur.

Bağdat'taki ABD Büyükelçiliği, CIA ve Mossad için bir askeri üs ve casus yuvasıdır ve bizim için potansiyel bir hedef olan bu büyükelçilikte binlerce deniz kuvveti bulunmaktadır.

Şehid Kasım Süleymani, mücahitlere her zaman bir baba bakışıyla baktı, bilindik askeri protokoller içinde değildi ve asla kendi canını korumayı düşünmedi. Siyonist ve Suudi rejimlerinin tahriki olmasaydı, Trump böyle bir suç işlemeye cesaret edemezdi.

Hayatımda şehidin kanının hiç bu kadar hızlı etki gösterdiğini görmedim. Kuşkusuz, bu şehitlerin kanının büyük meyveleri İsrail'in çöküşü olacaktır.



Yeni yorum ekle