Devrim Muhafızlarından ABD’ye Uyarı

Çar, 08/01/2020 - 06:25

İran Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada; bu sabah terörist ve cinayetkar ABD'nin Ayn-el Esad'daki askeri üssünün karadan karaya fırlatılan onlarca balistik füzeyle vurulduğu bildirildi.

Welayet News - Bildiride şu ifadelere yer verildi: 'Verdiğimiz sözü yerine getirme vakti geldi. Allah'ın izniyle bu sabah Devrim Muhafızları Kudüs Gücü komutanı Korgeneral Şehit Kasım Süleymani ve arkadaşlarının Amerikanın terörist ve cinayetler askerlerinin saldırısı sonucu şehit edilmesine cevap olarak Devrim Muhafızları Hava-Uzay güçleri tarafından 'Şehit Süleymani' adı verilen bir operasyonla ve 'Ya Zehra' nidasıyla terörist ve cinayetkar ABD'nin Ayn-el Esad'daki üssü fırlatılan onlarca füze ile yerle bir edildi.

Bu operasyonun ayrıntılarını şerefli İran milletine ve İslam dünyasının Özgür insanlarına ulaştıracağız. Bu büyük zaferi İslam ümmetine tebrik ediyoruz. Büyük Şeytan ABD'yi uyarıyoruz yeni bir saldırı olması halinde daha sert ve yıkıcı bir şekilde cevap vereceğiz.

Terörist ABD'nin üslerini ülkelerinde bulunduran tüm ülkeleri uyarıyoruz; hangi yerden gelirse gelsin İran İslam Cumhuriyeti'ne yönelik her türlü saldırıya cevap vereceğiz. Bu cinayette Siyonist rejim de ABD'nin ortağıdır. Amerikan halkına daha fazla hasarın önüne geçmeleri için Amerikan askerlerini bölgeden geri çağırmalarını ve canlarını daha fazla tehlikeye atmalarına izin vermemelerini tavsiye ediyoruz.'



Yeni yorum ekle