Süleymani'nin Şehadeti Direniş Çizgisini Kırmayacak, Güçlendirecektir

Pt, 06/01/2020 - 09:12

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile yaptığı telefon görüşmesinde, Hacı Kasım Süleymani'nin şehadetinin direniş hattını kırmayacağını söyledi.

Welayet News - Filistin İslami Cihad Genel Sekreteri Ziyad el-Nehale, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'i telefonla arayarak, Serdar Hacı Kasım Süleymani'nin şehadeti dolayısıyla başsağlığı diledi.

Ziyad el-Nehale, bu görüşmede şöyle dedi: "Serdar Hacı Kasım Süleymani'nin şehadeti, ABD ve Siyonist rejimin karşısında haysiyet ve büyüklüğü simgelemektedir."

Filistin İslami Cihad Genel Sekreteri; "Donald Trump'ın Hacı Kasım Süleymani'yi şehit etmesi, bu büyük şahsiyetin Filistin yolundaki direniş ve cihad eksenini güçlendirmedeki büyük rolünü gösteriyor." diye belirtti.

Ziyad el-Nehale, konuşmasının devamında; "General Kasım Süleymani'nin şehadeti, büyük bir kayıptır, ama aynı zamanda dünyadaki tüm Müslümanlar ve özgürler için ABD ve Siyonist rejimle nasıl yüzleşecekleri konusunda bir olgudur." dedi.

Filistin İslami Cihad Genel Sekreteri, Hacı Kasım Süleymani'yi şehadetinin direniş çizgisini kırmayacağını, aksine direniş hattının Amerika'nın Filistin halkına ve bölgedeki tüm milletlere karşı düşmanlığının daha da farkında olmasını sağlayacağını söyledi.



Yeni yorum ekle