Kur’an ve Ehl-i Beyt Mektebi’nden Şehit Kasım Süleymani için taziye mesajı

Pa, 05/01/2020 - 21:36

 

Welayet News - Kur’an ve Ehl-i Beyt Mektebi’nden Hac Kasım Süleymani’nin şehadetiyle ilgili taziye mesajı yayımlandı.

Mü’minlerden Allah’a verdikleri ahde sadakat gösteren erler vardır; böylece onlardan kimi adağını gerçekleştirmiş (şehit düşmüş), kimi de beklemektedir. Onlar hiçbir şekilde (verdikleri sözlerini) değiştirmemişlerdir. (Ahzab: 23)

Yıllarca emperyalistlere, dünyanın müstekbir ve şeytani güçlerine ve onların yarattığı terör gruplarına karşı yaptığı amansız mücadele nihayet büyük İslam komutanı ve ümmetin fedakar ve cesur serdarı Hac Kasım Süleymani’yi arzuladığı şahadet mertebesine eriştirdi. İŞİD’i Trump’ın itirafıyla kuran ve besleyen Büyük Şeytan Amerika, Hac Kasım Süleymani’yi alçakça katlederek bir kez daha maskesini düşürdü ve İŞİD ve diğer terörist gruplarını sevindirdi. Şehit Hac Kasım Süleymani yaşarken terörist Amerikan devleti ve kuklaları için büyük bir kabustu ve şüphesiz şehit olduktan sonra da onlar için kabus olmaya devam edecek ve yolu kapanmayacaktır. Amerika terör devleti Şehit Süleymani’yle birlikte büyük İslam komutanı Ebu Mehdi el-Mühendis ve yarenlerini şehid edrek bir başarı elde ettiğini sanıp kutlarken bu şehadetin çetin bir mücadelenin başlangıcı olduğunu bilmeli. Direniş cephesinin şehit komutanları şehadet makamına ulaşarak mücadelelerini yılmadan daha üst bir seviyeye taşıyıp manevi önderliklerinde düşmana daha büyük yenilgiler yaşatacaklardır. İşgal ve teröre karşı mücadele bölgeyi aşıp evrensel bir nitelik kazanacağnı dost ve düşman herkes bilmelidir.

Kuran ve Ehlibeyt Mektebi olarak, hayatının her saniyesini Allah yolunda geçiren Şehit Hac Kasım Süleymani’nin şehadetini Veliy-i Asr (Ervahuna Feda) dergahına, İslam İnkılabı Rehberi’ne, Mukavemet Cephesi, İran halkı, Şehitlerimizin değerli aileleri, yakınları ve sevenlerine tebrik arz ediyor ve başsağlığı diliyoruz. Yüce Allah’tan Şehitlerimizi en yüce mertebelerle ödüllendirmesini; aileleri, yakınları ve sevenleri için sabr-ı cemil bahşetmesini niyaz ediyoruz.

سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ

Zulmedenler, nasıl bir inkılâbla altüst olacaklarını muhakkak göreceklerdir!

 

Kur’an ve Ehl-i Beyt Mektebi



Yeni yorum ekle