General Süleymani ve el'Mühendis'in Kanları Boşa Gitmeyecek

Ct, 04/01/2020 - 08:10

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmelik el-Husi, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile Haşdi Şabi genel komutan yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis'in şehadetine yol açan ABD'nin terör saldırısına tepki gösterdi.

Welayet News - El'Mesire televizyon kanalına göre, Aldulmelik el'Husi, ''İran ve Irak'ın pak şehitleri, İslam ümmetinin şehitleridir. Bu şehitler Amerika ve siyonist İsrail'e karşı bağımsızlık için ve emperyalizm ile siyonizme karşı mücadele ettiler' diyerek; 'Allah'ın inayetiyle, bu şehitlerin kanları büyük zaferlerin ve kazanımları da beraberinde getirecektir' dedi.

Ensarullah harekete genel sekreteri, İslam ümmetinin bağımsız ve özgürlük ve de dünya emperyalizminin başı Amerika ile siyonist İsrail'e karşı savaşa destek verdiğini belirterek; ''bütün Müslümanlar cinayete karşı müttehit olmalılar ve bilsinler ki, düşman hepsini hedef alacaktır ve İslam ümmeti üzerinde sulta peşindedirler' dedi.

El'Husi, direniş cephesini, İslam ümmetinin düşmanlar karşısında ve onların komplolarına karşı bir kalkan olarak niteledi.



Yeni yorum ekle