En-Nuceba: Füzelerimiz ve Silahlarımız ABD'ye Cevap Vermeye Hazır

Ct, 04/01/2020 - 07:46

Irak Nuceba Hareketi, , General Kasım Süleymani’nin bu ülkedeki terörist eller tarafından şehit edilmesinin ardından, Nuceba Hareketi kuvvetlerinin hazır olduğunu açıkladı.

Welayet News - Nuceba Hareketinin askeri komutanı sert bir dille yayınladığı bildiride, şehit Süleymani ve el-Mühendis’in kanlarının intikamının alınacağını söyledi.

Nuceba Hareketinin askeri yetkilisi şunları söyledi: ‘Bu iki büyük şehidin komuta ettiği cihat kafilesi, onların hicretiyle durmayacaktır, çünkü onun hedefi, sizin kirli karargahlarınızı ve sizin uşağınız İsrail’i batırmak olacaktır.’

Bu bildiride şu ifadeler yer aldı: ‘Bu iki büyük şehidin kanı gönlümüzdeki ateşi alevlendirdi ve burnunuzu toprağa sürmeden sakinleşmeyecektir.

Amerika'ya nasıl ve ne zaman cevap vereceğimizi biz belirleyeceğiz. Amerika! Sizin için oluşturduğumuz cehennemden başka bir yolunuz olmayacaktır. Yani füzeler ve silahlar hazır ve kuvvetlerimiz, işgalci güçlerin cehennemden önce atılmaları adına, sizlere cehennem oluşturma emri çıkması için hazır ol da bekliyorlar.

Süleymani bizim aramızdayken sizin komplolarınızı etkisiz hale getirdik ama onun şehadetinden sonra da artık fitneyi ortadan kaldırmanın zamanı geldi.

Şehit General Kasım Süleymani’nin ve Şehit Ebu Mühendis’in kanları Amerika’nın kâbusu olacaktır. Amerika, siz yanlış yaptınız ve bu hata size pahalıya patlayacak. Siz, sonu sizin elinizde olmayan bir savaş seçtiniz ve bu savaşın başlangıcı sizin sonunuz olacaktır.’

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), bu ülkenin terörist askerlerinin Cuma günü sabaha karşı düzenledikleri İHA saldırısıyla, Kudüs Kuvvetleri Komutanı Süleymani ve Haşdi Şabi Heyeti Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendisi ve beraberindeki altı kişiyi Bağdat’ta şehit ettiğini açıkladı.



Yeni yorum ekle