Düşmanlar Yenilgilerinden İbret Almıyorlar

Per, 02/01/2020 - 09:02

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Genel Komutanı şunları söyledi: ‘İslam İnkılabının düşmanları, yenilgilerinden ders almıyorlar ama Allah’ın izni ile düşmanları o kadar yenilgiye uğratacağız ki, bizi yenemeyeceklerini anlayacaklar.’

Welayet News - Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, İran’ın Mahşehr ilindeki son olaylarda şehit olan güvenlik görevlisi Ekber Muradi’nin ailesiyle gerçekleştirdiği görüşmede şu ifadelerde bulundu: ‘Şehadet arzusu, inkılabın başından itibaren gençlerimiz arasında bulunmaktadır ve yeni nesil de önceki nesiller gibi hatta daha fazla fedakarlar ve meydanda hazır bulunmaktalar.

Göğsünü düşmana siper eden ve toplumu koruyan bu gençler, gerçek anlamda kurtarıcıdırlar.

İslam İnkılabının düşmanları, yenilgilerinden ders almıyorlar ama Allah’ın izni ile düşmanları o kadar yenilgiye uğratacağız ki, bizi yenemeyeceklerini anlayacak ve İran halkının üzerinden ellerini çekecekler.

Bu bayrak hiçbir zaman yere düşmeyecek ve bu yol devam edecektir. Düşmanlar her geçen gün küçülüyor ve art arda yeniliyorlar.

Eğer şehitler olmasaydı, ülkeden geriye hiçbir şey kalmazdı. Çünkü İran’ın düşmanları var ve eğer bir an gaflet eder ya da hatta bir gün bile direniş göstermezsek, kaderimiz değişir.’

Devrim Muhafızları Genel Komutanı, şehitlerin güvenliğin ve huzurun sağlanmasındaki eşsiz rolüne değinerek şunları söyledi: ‘Eğer ülkede bugün güvenlik, huzur, gelişim ve onura sahipsek, bütün bunları şehitlere borçluyuz.

Halk, şehitlerin yolunu destekliyor ve şehitlere minnettarlar ve şehitler olmadan güvenli ve rahat bir hayatları olmayacağını biliyorlar.

Şehit ailelerinin sabrı, toplumun fedakârlık ve özveri ruhunu kaybetmemesini ve cesur olmalarını sağladı. Şehit aileleri bizim kalbimize güç veriyor ve her gün bize yeni dersler öğretiyorlar.’



Yeni yorum ekle