Düşmanlar İran milletini inkılaba destek vermekte tereddüte düşürmek için medya operasyonu başlattılar

Pt, 09/12/2019 - 16:23

Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı, Batı’nın yozlaştırıcı propagandasına karşı kendilerini mescitte koruyan gençlerin büyük insanlar olduğunu söyledi.

Welayet News - Şehit Hemreng Besic Direniş Merkezi’nde besicilerle bir araya gelen Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, bu besic direniş merkezinin diğer besic merkezleri için kelimenin tam anlamıyla bir örnek olduğunu ifade ederek, Şehit Hemreng Merkezi’nin çalışmalarına ilişkin sunulan bilgilerin buradaki besici gençlerin Kutsal Savunma döneminin besici gençlerinden çok daha ileri düzeyde olduğunu gösterdiğini, bu merkeze gelen gençlerin din bilgisi, beceri eğitimi ve ilmi araştırmalar konusunda eğitim veren ilmi ve dini havzada yetiştiğini ve bunun ise bu merkezdeki dinamizmin göstergesi olduğunu söyledi.

Gençlerin besicin programlarına geniş katılımını kutlu bir gelişme olarak niteleyen Tümgeneral Selami, İslam İnkılabı’nın filizlenmeleri olan bu tutkulu gençlerin bizleri geleceğe yönelik umutlu kıldığını ifade etti. Besicin programlarının mescit merkezli olduğuna vurgu yapan Tümgeneral Selami, “Besic mahrumiyeti giderme konusunda öncü olmalıdır ve kanaatimce besicin mescitlerde kurduğu bu cihadî gruplar mahrumiyeti giderme cihadının öncüleridir” diye kaydetti.

Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı, sözlerinin devamında şu açıklamalarda bulundu: “Batı’nın yozlaştırıcı propagandasına karşı kendilerini mescitte koruyan gençler büyük insanlardır. Toplumumuz bu besici gençler sayesinde düşmanın uğursuz planlarına karşı güvendedir. Bugün Amerika ve müttefikleri bize karşı geniş kapsamlı bir ekonomik savaş başlatmışlarıdır. İran İslam Cumhuriyeti’nin ekonomik ilişkilerine yönelik en şiddetli baskıları ve yaptırımları devreye sokmuşlardır ve böylece nizamın toplumsal desteğini ekonomik baskıyla, halkın geçim durumunu zayıflatarak ortadan kaldırmayı amaçlıyorlar.

Düşmanlarımız İran milletini inkılaba destek verme konusunda kuşkuya düşürmek için medya üzerinden geniş bir operasyon başlatmıştır ancak tüm bu savaşlarda, çatışmalarda inkılabın kurucusuyla İnkılap Lideri İmam Hamanei’nin yol göstericiliği sayesinde düşman büyük yenilgilerle karşılaşmıştır. Bu topyekün savaşlarla uğraşırken değişik alanlarda göz kamaştırıcı ilerlemeler de kaydettik ve bu ilerlemelerin büyük bölümü besicin düşüncesi ve ruhiyesi sayesinde gerçekleşmiştir”. 

Welayet News 

Tags: 


Yeni yorum ekle