Filistin İslami Cihad Hareketi: İsrail terör eylemleriyle iç krizden çıkmak istiyor

Çar, 13/11/2019 - 09:16

Tasnim Haber Ajansı’na konuşan Filistin İslami Cihad Hareketi Sözcüsü, düşmanın Filistinlilerin kanını kendi içindeki oyunlarda kullanmak istediğini ve düzenlediği bu canice, korkakça saldırılarla iç krizlerden bir çıkış yolu bulmaya çalıştığını vurguladı. 

Welayet News - Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Taburları komutanı Beha Ebu’l-Ata’ya yönelik terör saldırısının İsrail Başbakanı Netanyahu’nun kabineyi kurmakta karşılaştığı başarısızlıklarla ilişkini Tasnim Haber Ajansı’na değerlendiren İslami Cihad Hareketi Sözcüsü Mus’ab El Barim, bu korkakça saldırının düşmanın gerçek amaçlarını ortaya çıkardığını belirterek, düşmanın Filistinlilerin kanını kendi içindeki oyunlarda kullanmak istediğini ve düzenlediği bu canice, korkakça saldırılarla iç krizlerden bir çıkış yolu bulmaya çalıştığını söyledi. 

El Barim, sözlerine devamla şöyle dedi: “Filistin İslami Cihad Hareketi olarak düşmanın ne düşündüğünü, ne tür bir plan çizdiğini çok iyi anlıyoruz. Düşmanın bölgede ve işgal topraklarında kanımızı, milletimizi ve direniş komutanlarını kendi kirli amaçlarına ulaşma köprüsü yapmasına izin vermeyeceğiz ve Filistin direnişi gereken yanıtı vererek şehitlere bağlı kalacak ve onların intikamını alacaktır. Filistin direnişi ve İslami Cihad Hareketi, şehitlerin kanlarıyla ve elindeki bütün imkanlarla Siyonist rejime karşı direnecektir, bu rejimin İslam ümmeti ve mukaddesatına yönelik tüm oyunlarını bozacaktır ve direnerek, doğrudan çarpışarak bölgede Siyonist-Amerikan emellerine karşı direniş cephesinin bayrağını yüksekte tutmaya devam edecektir”. 

Siyonist rejimin yeni savaş bakanı Neftali Benet’in bu terör saldırılarındaki rolüne de değinen İslami Cihad Hareketi Sözcüsü, “Benet’in ve bu rejimin diğer saldırgan, cani ve gaspçı liderlerinin sonu da rejimin eski canileri Sharon, Robin, Netanyahu ve Lieberman’ın sonu gibi olacağını vurgulamak istiyoruz.  Güvenlik konusundaki tüm iddiaları ve kurdukları hayaller Filistin milletinin sert direniş kayasına çarptı ve paramparça oldu. Gazze’de, Batı Şeria’da Filistinlileri teörürle, takip ve tutuklamalarla hedef alan demir yomrukları Filistin direnişini işgalcilerin planıyla mücadeleden alıkoyamamıştır. Bu iddianın en büyük delili de şudur; Filistin direnişi bütün bu kuşatma ve kısıtlamalara, Siyonist rejimin kesintisiz saldırılarına rağmen, Allah’ın nüsreti sayesinde ve kendini hazırladığı için bu rejimin merkezini yani Tel Aviv’i hedef alabilmiştir ve kendini geliştirmeyi de aralıksız sürdürüyor,  hazırlığını koruyor ve kendi gücünü önce Allah’tan ve sonra da kendi milletinden ve İslam ümmetinden alıyor. İşgalci rejimin liderleri ve Netanyahu mağlup olacaklar. Bu saldırının sonuçları ağır olacaktır. Siyonist rejim bunun bedelini ödeyecektir ve düşman milletimizi katlemek istediği saldırganlık kılıcıyla kendisi helak olacaktır”.          

Welayet News



Yeni yorum ekle