General Selami: Biz her zaman galip olmayı öğrendik

Per, 07/11/2019 - 12:01

Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı, cihatçı grupların büyük bir savaşın askerleri ve subayları olduklarını vurgulayarak, bu savaşın milletimizin izzetini ve topraklarımızı hedef aldığını söyledi.

Welayet News - İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, bugün (Perşembe) katıldığı bir etkinlikteki konuşmasında, “Biz hiçbir savaşta mağlup olamayız, bunun imkanı yoktur. Cihatçı gruplar, topraklarımızı ve milletimizin izzetini hedef alan büyük bir savaşın askerleri ve subaylarıdır” açıklamasında bulundu.

Tümgeneral Selami, “Düşmanın psikolojik harekatı ve ekonomik savaşı bizim izzet, iktidar ve onurumuzu hedef almıştı ama (sonuç verden) sona erdi” dedi.

“Siz cihatçılar olduğunuz sürece İran’ın hep aydınlık olacağını” vurgulayan Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı, “Siz cihatçılar var olduğunuz sürece milletimiz zorlukları daha kolay aşacak ve büyük hedeflerine daha hızlı ulaşacaktır” ifadesini kullandı.

Tümgeneral Selami, “Düşmanlara diyorum; hangi tehdidi takip ederseniz edin biz onu fırsata dönüştüreceğiz ve yenileceksiniz, zira siz sürekli kaybetmeyi öğrendiniz biz ise her zaman kazanmayı öğrendik” hatırlatmasında bulundu.       

Tags: 


Yeni yorum ekle