Devrim Muhafızları Komutanı: Düşmanı en küçük bir tecavüz durumunda nakavt ederiz

Cu, 01/11/2019 - 05:51

Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı, ‘İran milleti zor badireleri atlatmayı bilen bir millettir’ diyerek, ‘İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri her türlü düşmanı mağlup etmiştir ve en küçük bir tecavüzün olması halinde düşmanı nakavt edip tarumar edecektir” dedi. 

Welayet News - İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, katıldığı bir etkinlikte, cihad sayesinde büyük zorlukları geride bıraktıklarını ve büyük düşmanlara karşı galip geldiklerini anımsatarak, “İslami İran kendi düşmanlarını emellerinin mezarlığına kadar uğurladı. Onların önümüze geçmesine izin vermedik. Gördükleri batıl rüyalarını, emellerini aştık ve cihad ederek ülkeyi düşmanların elinden kurtardık. Bütün bu kazanımlar Veliy-i Fakih’e tabi olmanın neticesiydi” dedi.

“İran miletinin düşmanları sadece Amerika, İsrail, Suudiler ve İngilizler değildir, mahrumiyet ve yoksulluk ta bizim düşmanımızdır” diyen Devrim Muhafızları Genel Komutanı, “Erbain destanını yazan bunca aşık insan ülkemizde bulunuyorsa, kolları sıvamaya hazır ve aşk dolu bunca  insan varken bir fakirin, bir hastanın dahi bu ülkede olmaması gerekiriyor” hatırlatmasında bulundu. 

“Biz mahrumiyet ve yoksulluğun düşanıyız ve bu uğurda canımızın pahasına hazırız” diyen Tümgeneral Selami, “İran milleti zor badireleri aşmasını bilen bir millettir. İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri de her türlü düşmanı mağlup etmiştir ve en küçük bir tecavüze kalkışması halinde düşmanı nakavt edip tarumar edecektir” ifadelerini kullandı. 

Welayet News



Yeni yorum ekle