ABD, İsrail ve Düşmanlar İran İstihbaratının Gücünü Gördü

Çar, 16/10/2019 - 10:17

İran Genel Kurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri; düşmanların, İran'ın güvenliğini savunanların pususuna ve zillete düşmekten başka sonları olamayacaklarını söyledi.

Welayet News - Tümgeneral Muhammed Bakıri, dün İran Devrim Muhafızları Ordusu İstihbarat Kurumu'nun  İran dışında İslam inkılabı aleyhinde sosyal paylaşım kanalıyla faaliyet  gösteren Amednews sitesinin elebaşını ustaca yakalama ve İran'a getirme operasyonunu takdir ederken, devrim muhafızları istihbarat kuruluşunun bu ustaca girişimi başta ABD casusluk kurumu olmak üzere Siyonist İsrail, Fransa ve diğer batı Avrupa ülkelerine İran İstihbaratının gücünü gösterdiğini söyledi.

Tümgeneral  Bakıri; bu girişimin İran istihbarat alanındaki başarılı bir kazanımı, İranlıların gururlanmasına ve diğer taraftan İran içinde ve dışında İslam inkılabı düşmanlarının korkularına neden olduğunu söyledi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu geçen pazartesi günü yayınladığı bildiride; İslam inkılabı aleyhinde faaliyet gösteren Amednews sitesinin elebaşı Ruhullah Zem'in bir istihbarat çalışması sonucu tutuklandığını duyurmuştu.

İran Devrim Muhafızları bu operasyonu, düşmanlara ait casusluk servislerinin yenilgisi ve onların şaşkınlıklarına ve istihbarat kurumunun gücünün ispatına neden olduğunu bildirdi. 



Yeni yorum ekle