İslam İnkılabı Rehberi’nin mücadelesi sayasinde özgürlük döneminde bulunuyoruz

Sa, 13/02/2018 - 21:56

Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreter Yardımcısı, “İslami İran’da millet ve rehberliğin çabası sayasinde özgürlük ve zaferler dönemine tanık olmaktayız” dedi.

Welayet News - Ceba’ bölgesinde düzenlenen merasimde, Siyonist rejimin düşürülen savaş uçağına değinen Lübnan Hizbullaah’ı Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, “Bu savaş uçağının düşürülmesi, yanıtsız saldırı kuralının sona erdiği anlamındadır ve Siyonist rejim bugünden sonra artık çatışmalarda bu kuraldan yararlanamaz” diyerek, yeri geldiğinde, siyonist saldırılara her zaman ve mekanda yanıt verileceğini ve rejimin hedeflerinin boşa çıkarılacağını söyledi.

Hizbullah’ın üst düzey üyesi, “Siyonist rejim halihazırda ne yapacağını bilmez bir durumdadır, bir taraftan savaş seçeneğinin getireceği sonuçlar hususunda emin değil ve diğer taraftan ise bekleyiş hali kendisi için tehlikeleri arttırıyor. Dolaysıyla, ne savaşa girebiliryor ne de hasım olduğu tarafın her gün artan gücünü görme takatini kendinde buluyor” diye ifade etti.

“Eğer direniş olmasaydı bölge şu anda İsrail’in tam tasallutu altında olacaktı, Siyonistler Lübnan’dan çıkmaz ve şu anda kendi varlığını kanıtlama peşinde olmazlardı” diyen Şeyh Naim Kasım, “Lübnan, direnişin bereketi ile güçlü bir konumda bulunuyor ve ordu-millet-direniş denklemi ülkenin daha güçlenmesine neden olmuştur” diye sözlerine ekledi.

Lübnan Cumhurbaşkanı, Başbakanı ve Parlemanto Başkanın bir araya gelmesi ve ülkenin toprak, su ve hava sahasına yönelik her türlü saldırıya karşı durulmasına yapılan vurguyu takdirle karşılayan Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, “Bugün dünyada Lübnan’a saygı duyuluyor, çünkü ordu, millet ve direniş ile güçlü ve muktedir olmuştur” diye anımsattı.

İslam İnkılabı zaferinin 39. yıldönümünü kutlayan Şeyh Naim Kasım, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu inkılap asla sıradan bir inkılap değildi. İran İslam İnkılabı, bölge halklarının inkılabı, teslimiyete ve bağlılığa karşı direniş, intifada ve değişimin inkılabı sayılmaktadır”.

“İslami İran’da millet ve rehberliğin cihadı sayasinde şu anda özgürlük ve zaferler dönemine tanık olmaktayız. İstikbarın İran aleyhindeki saldırıları da direnişe ve bölge milletlerine verilen destek nedeniyledir”.  

Welayet News



Yeni yorum ekle