Zulüm Karşıtlığı, İslam İnkılabının Beka Sırrıdır

Per, 31/01/2019 - 11:18

Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutanı General Muhammed Ali Caferi; zulüm karşıtlığı, özgürlük talebi, emperyalizm karşıtlığı, direniş ve milletin öz Muhammedi -as- İslam’a kesin imanı, İran İslam Cumhuriyeti nizamının beka sırrı olduğunu belirtti.

Welayet News - Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutanı General Muhammed Ali Caferi, İran’ın güneyinde Rudan ilçesinde halka hitaben yaptığı konuşmada; son kırk yılda İslam inkılabı ve nizamın düşmanları İslami İran’a darbe indirmek için ellerinden geleni yaptıklarını, fakat her seferinde bozguna uğradıklarını belirtti.

Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutanı General Caferi, direnişin; milletin İslam ve Kur'an'ı Kerim’e olan kesin inancını, inkılabı ve İslam Cumhuriyeti nizamını tüm zararlardan ve tehditlerden koruduğunu vurguladı.

General Caferi; halkın inkılaba, nizama ve velayeti fakihe destekleri, düşmanların ve İslami İran’ın kötülüğünü isteyenlerin bu milletten sürekli tokat yemelerine yol açtığını ve şom planlarını hayata geçirememelerine sebebiyet verdiğini kaydetti.

İran İslam Cumhuriyeti’nin çeşitli alanlarda artan güç ve iktidarına temas eden General Caferi, İslam İnkılabının kırk yıllık bereketli ömrü boyunca çeşitli alanlarda büyük kazanımlar elde edildiğini ve süper güçler ve küresel istikbar; İslam, inkılap ve İran İslam Cumhuriyeti nizamı karşısında diz çöktüğünü belirtti.

Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutanı General Caferi, ayrıca 2009 yılında yaşanan fitne olaylarına değinerek; bu fitneden güvenlik savaşı şeklinde söz etti. General Caferi, Amerikalı yetkililer 2009 fitnesine büyük yatırım yaparak halkla velayeti fakihin arasını açmaya çalıştıklarını, fakat bu fitnede de bozguna uğradıklarını vurguladı.

 



Yeni yorum ekle