Direnişin tuzağı

Per, 11/04/2024 - 12:18

Gazze'deki soykırım ve savaş suçlarına karşı dünyada esen hür insanların tufanı, Aksa Tufan’ından daha önemlidir. Bugün Siyonist rejim, dünya çapında izolasyon ve küresel nefretle karşı karşıya olan, dünyanın en menfur rejimidir.

Welayet News  - 1- İslam İnkılabı Lideri, devlet yetkilileriyle yaptığı görüşmede Gazze ve Batı Asya'daki savaştaki son gelişmelerle ilgili 10 önemli noktaya değindi.

A) Siyonistler tuzağa düşmüşlerdir ve direniş tuzağından kurtulmaları mümkün değildir.

B) Siyonistler 6 aydır savaş suçları ve soykırım işliyorlar ancak benzeri görülmemiş bu katliama rağmen  amaçlarına ulaşmamışlardır.

C) Hamas'ı yok etmek istediler ama Hamas gaspçı rejime vuruyor.           

D) Siyonist rejimin mağlubiyeti soykırımla onarılamaz ve gün geçtikçe çöküşüne daha da yaklaşmaktadır.

E) Siyonist rejim şu ana kadar iki hezimete uğramıştır: Birincisi, askeri ve istihbarat hezimeti; ikincisi, 6 ay süren sonuçsuz savaşın ardından hedeflerine ulaşmasında yaşadığı hezimet.         

F) Rejim hedeflerine ulaşamamıştır ve ulaşamayacaktır ve yakında İslam dünyası gaspçı İsrail rejiminin yıkılmasını kutlayacaktır.

G) İslam Cumhuriyeti ve İslam direnişi bölgede her geçen gün eskisinden daha güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor.

H) Amerika bölgedeki ve Batı Asya'daki değişimlere katlanmalıdır. Bölgeyi eskisi gibi yönetemezler.

L) Aksa Tufan’ın ardından dünyada hür insanların tufanıyla karşı karşıyayız. Dünyanın hür insanları bu yıl İsrail'in yok olma alarmını vermek için sahaya indi.

Bu yılki Kudüs Günü, önceki yıllardan farklı olarak İsrail'e karşı uluslararası bir tepkiye tanık olduk.

2- Aksa Tufanı savaşının 6 aylık direnişin ardından gelen tatlı meyvesi "Hürler Tufanı"dır.

Bu yıl Kudüs Günü'nde şehir, köy ve ilçelerde sokaklara çıkıp ‘Kahrolsun İsrail’  sloganları atanlar sadece İranlılarla sınırlı değildi. Devrim Lideri’nin de öngördüğü gibi, sadece İslam ülkelerindeki Müslümanlar Kudüs Günü'nü kutlayıp İsrail'in cinayetlerini kınamakla kalmadı, aynı zamanda dünyanın özgür insanları da Müslümanlarla birlikte sokaklara çıkarak İsrail'in kabarık suçlarını kınadılar.

Gazze'deki soykırım ve savaş suçlarına karşı dünyada esen Hürlerin Tufanı, Aksa Tufanı’ndan daha önemlidir. Bugün Siyonist rejim, dünya çapında izolasyon ve küresel nefretle karşı karşıya olan, dünyanın en nefret edilen rejimidir.

Bu yıl Siyonist rejim, Gazze'deki zulüm ve eylemlerine karşı uluslararası bir protestoya tanık oldu.

Hürlerin Tufanı, İsrail'in uluslararası toplumun nefreti karşısında ayakta kalmasına izin vermiyecektir.

3- Gazze'de 6 ay süren kanlı savaşın ardından Gazze ve işgal altındaki diğer bölgelerde direnişin nabzı hâlâ eskisinden daha güçlü atıyor.

6 gün savaşında Gazze Şeridi diğer Arap topraklarıyla birlikte Kudüs işgalcisi rejimin eline geçti. 75 yıl önce Suriye, Ürdün ve Mısır orduları İsrail savaş makinesine 6 gün dayanamayıp teslim bayrağını kaldırmıştı. Ancak bu yıllardan sonra Gazze'de erkekler ve kadınlar ayaklandı ve 6 aydan fazla bir süredir Kudüs'ü gasp edenlere karşı direniyorlar.

Hiroşima ve Nagazaki'de ABD'nin kullandığı atom bombasının iki katı büyüklüğünde bir bombardımana maruz kaldılar ama hala ayaktalar.

Filistin halkı, “Arap ordusu neden 6 günden sonra teslim oldu da Gazze'de küçük bir grup Aksa Tufanı savaşıyla Siyonist orduya diz çöktürdü ve 6 ay süren savaşın ardından kaçış yolu olmayan ateşten bir tuzağa düşürdüler?” sorusuna cevap veriyor.

Gazze halkı, Kudüs'ü gasp edenlere yenilginin acı tadını tattırdı.

Gazze halkı, ancak Kur'an mantığıyla mücadele edilebileceğini, zalimlerin zulmüne karşı ancak İslam'ın durabileceğini kanıtladı.

Çev: Mehmet Gönül - Welayet News 



Yeni yorum ekle