ABD'den Suriye’nin Deyrizor Bölgesine 10 Hava Saldırısı

Sa, 26/03/2024 - 12:04

Haber kaynakları, ABD savaş uçaklarının Suriye'nin doğusunda yer alan Deyrizor ve banliyölerinde birçok bölgeye hava saldırısı düzenlediğini bildirdi.

Welayet News  - ABD, bu hava saldırısında, es-Salihiye bölgesi ile Deyrizor'daki el-Meyadin ve el-Gasur bölgelerindeki yerleşim alanları hedef aldı.

ABD, SURİYE'NİN DEYRİZOR BÖLGESİNİ 10 KEZ HEDEF ALDI

Suriye Ulusal Savunma Kuvvetleri'nden bir kaynak şu açıklamalarda bulundu: ‘ABD savaş uçakları Deyrizor ve banliyölerindeki bölgelere 10 hava saldırısı düzenledi.

Yerel saatle saat 01: 49’da birçok ABD uçağı aynı anda 10 hava saldırısı düzenledi ve el-Meyadin’deki Üniversite Caddesi, Ebu Kemal ve Salihiye Köyü ve Hacana Caddesi olmak üzere bu eyaletin birçok bölgesini hedef aldı.’

SURİYELİ KAYNAKLAR: ABD’NİN DEYRİZOR SALDIRISINDA 20 KİŞİ YARALANDI

Suriyeli kaynaklar, ABD'nin Suriye'nin Deyrizor şehrine düzenlediği saldırı sonucunda 20 kişinin yaralandığını açıkladı.

Suriyeli resmi kaynaklar bu saldırı ve detayları hakkında henüz bir açıklama yayınlamadı ancak adı açıklanmayan Amerikalı bir askeri yetkili, el Cezire'ye verdiği röportajda Amerika'nın dün gece Suriye'de herhangi bir saldırı gerçekleştirmediğini iddia etti.



Yeni yorum ekle