İran Dışişleri Bakanı'ndan Direniş Liderleri'ne ve Güçlerine mesaj

Cu, 15/03/2024 - 07:31

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, direniş liderlerine hitaben yazığı bir mesajda mübarek Ramazan ayını tebrik etti.

Welayet News  - Emir Abdullahiyan gönderdiği mesajda, “Mübarek Ramazan ayının gelişini size ve cani Siyonist rejim karşısında savaşan tüm direniş güçlerine tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Mehr’de yer alan habere göre, Emir Abdullahiyan’ın mesajında ayrıca şu ifadelere yer verildi:

“Dünyadaki Müslümanlar işgalci rejimin başta kadın ve çocuklar olmak üzere Filistin halkına karşı soykırım ve insanlık karşıtı cinayetlerini sürdürdüğü ve BM Güvenlik Koneseyi de dahil olmak üzere ilgili uluslararası kuruluşların bu soykırımı durdurmak için etkili bir eylemde bulunmadığı bir durumda mübarek Ramazan ayına girmişler.

Öte yandan, gaspçı Siyonist rejimin işlediği büyük suçlara ve sahte insan hakları savunucularının eylemsizliğine karşı direniş güçlerinin ve gayretli Filistin milletinin kahramanca ve tarihi direnişine tanık oluyoruz. Bu çabalar ışığında Siyonist düşman hedeflerinden hiçbirine ulaşamamış ve bu rejimin tarihi başarısızlığının etkileri ortaya çıkmıştır.”

Emir Abdullahiyan mesajında aynı zamanda Filistin milletinin nihai zafere ve Kudüs’ün özgürlüğe kavuşmasını diledi.



Yeni yorum ekle