İslami Cihad: Düşmanın Gazze'deki Suçları Uluslararası Toplumun Çöktüğünü Ortaya Çıkardı

Pt, 04/03/2024 - 11:42

Filistin İslami Cihad Hareketi, Siyonist İsrail rejiminin Gazze’de yardım almaya giden Filistinlilere karşı işlediği son cinayete tepki gösterdi ve bir açıklama yayınladı.

Welayet News  - Filistin İslami Cihad Hareketi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: ‘Siyonistlerin Gazze Şeridi'nde işlediği cinayetler ve suçlar, bu rejimin generalleri ve siyasi liderlerinin emri altındaki işgalci Siyonist rejim ordusunun vahşi ve cani doğasının bir başka kanıtıdır.

İşgalci Siyonist düşman, işlediği yeni suç ve cinayetle, Gazze şehrinin güneyindeki el-Kuveyt Meydanı'nda çocuklarına yemek yedirebilmek adına un alabilmek için bekleyen yüzlerce Filistinliyi hedef aldı.

Siyonistlerin Gazze Şeridi'nde işlediği cinayetler ve suçlar, bu rejimin generalleri ve siyasi liderlerinin emri altındaki işgalci Siyonist rejim ordusunun vahşi ve cani doğasının bir başka kanıtıdır.

Gazze'ye yönelik vahşice düzenlenen saldırılar, uluslararası toplumun çöküşünün zirvesini ve Gazze'deki soykırıma karşı sessizliğini ortaya çıkarmıştır ve bu, düşmanın katliamlara devam etmesine yeşil ışık yakmak demektir. Hal böyle iken aynı uluslararası toplum, Filistin milletinin bu suçlara karşı direnişini suç olarak nitelendiriyor.

Başta Arap ve İslam rejimleri olmak üzere dünya, Filistin halkının katledilmesinin durdurulması ve Gazze Şeridi halkına Siyonist düşmandan izin almadan insani yardım gönderilmesi konusunda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmelidir. Bu ülkelerden bazıları düşmanın kuşatmasını kırmak için sınırlarını açtılar ama Gazze için hiçbir şey yapmıyorlar.’



Yeni yorum ekle