Karamollaoğlu: İsrail İle Bütün İlişkiler Kesilmeli

Pt, 04/03/2024 - 07:03

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, memleketi Sivas’ta Saadet Partisi'nin aday tanıtım programına katıldı. Yaptığı konuşmada iktidara seslenen Karamollaoğlu, İsrail ile bütün ilişkiler kesilmeli dedi.

Welayet News  - Karamollaoğlu’nun konuşması şu şekilde;

GAZZE İÇİN D8'İ TOPLAYIN

Cumhurbaşkanı’nın iki gün sonra Sivas’a gelerek programlara katılacağını hatırlatan Karamollaoğlu, “Şimdiden söylemek arzu ederim. Ortadoğu yanıyor. Bunun baş sorumlusu ve icracısı İsrail. İsrail laftan anlamaz, güçten anlar. Bu Erbakan Hocamızın sözüdür. İsrail ile her türlü ticari ilişkileri yapacaksınız, gıda ihracatını artıracaksınız iş Filistinlilere geldiği zaman sadece laf edeceksiniz. Böyle bir dış politika olmaz. Yapacakları iş 57 İslam ülkesini bir araya getirmek. Eğer bunu yapamıyorlarsa o zaman Erbakan Hoca’mızın kurduğu D-8 ülkelerini bir araya getirsinler” çağrısında bulundu.

İSRAİL İLE BÜTÜN İLİŞKİLER KESİLMELİ

İktidara seslenen Karamollaoğlu, “Hükümet miting yapmaz, icraat yapar. Bizimkiler icraat yapamadığı için miting yapıyor. Herkesi de çağırıyor. Ne için? İsrail’i telin edebilmek için. Bunu millet zaten hep yapıyor. Şu an dünyanın baş belası İsrail’in kendisidir. Türkiye, İsrail ile ilişkilerini kesmeden İsrail yola gelmez" dedi.



Yeni yorum ekle