Tümgeneral Selami: Katil İsrail, hastanelerdeki bebeklerle savaşıyor

Ct, 18/11/2023 - 09:41

Sipahiler Ordusu Genel Komutanı Hüseyin Selami dün İsfahan'da, "İsfahan Özveri ve Kahramanlık Günü" münasebetiyle düzenlenen bir merasimde yaptığı konuşmasında, İslam İnkılabı ve kutsal savunmanın zaferinde İsfahan halkının oynadığı role değinerek "İsfahan hakikaten dünyanın yarısına bedeldir. Zira tarih boyunca hep ihtişam ve azametin sembolü olmuştur" dedi.

Welayet News  - Tümgeneral Selami daha sonra "İstikbar, İslam'la yan yana yaşayamayacağını biliyor. Çünkü İslam, ışık cinsinden. Bir saçtı mı, karanlığın yok olması gerek. Zira ışık ile karanlığın çatışmasında zafer daima ışığındır. Bu İlahi değişmez bir kaderdir" diye vurguladı.

Tümgeneral konuşmasının devamında Gazze'de devam eden gelişmelere değinerek "Bugün dünya müstekbirleri yine iğrenç ve alçakça bir gösteri ile hastanelerdeki bebeklerle savaşmak için ittifak kurmuşlar. Onun için Siyonist İsrail, ABD ve batılı bazı ülkeler, Gazze'de hastanelerin ameliyat odalarındaki bebeklerle savaşa girişmişler. Acil servisleri ele geçirerek güç gösterisinde bulunuyorlar" diye konuştu.

Sipahiler Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Selami daha sonra şöyle devam etti: "İşte bu onların imparatorluk döneminin sona erdiğinin bir işaretidir. Zira çılgınca davrandıklarında, içeriden çözüldüklerini sergilemiş oluyorlar. Bazı hayvanlar da ölümleri yaklaştığında gürültüler yapmaya başlıyorlar."

Tümgeneral Selami konuşmasının son bölümünde "Aksa Tufanı düşmanın hiç hesaplamadığı bir noktadan nasıl başladıysa, artık yine yeni tufanların hiç tahmin edilmeyecek yerleden başlamasını beklemek gerek. Dünya Müslümanları bugün her zamankinden daha fazla birbirine yaklaşmış durumda. Bugün hatta dünyanın Müslüman olmayan milletleri de Amerika ve ortakları karşısında saf oluşturmuş durumdalar" diye vurguladı.



Yeni yorum ekle