Suriye İsrail'in Hava Saldırısını Geri Püskürttü

Per, 12/07/2018 - 09:54

Suriye ordusu hava savunma sistemleri, siyonist İsrail'in Suriye'nin güney batısında yer alan Kuneytere'ye hava saldırısını geri püskürttüğünü söyledi.

Welayet News - İRNA'nın Rusya el'Yevm haber sitesinden naklen verdiği habere göre, siyonist İsrail savaş uçakları  Kuneytere'nin bir çok bölgesine füze saldırısı düzenledi ama bu saldırılar Suriye hava savunma sistemleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Bu arada siyonist İsrail basını da dün verdiği haberde, ırkçı İsrail'in işgalindeki Golan Tepeleri'nde siren seslerinin çalındığını ve İsrail'in işgalindeki  toprakların kuzeyinde yer alan Safet bölgesine bir patriot füzesinin atıldığını bildirdi.  

Diğer taraftan ırkçı İsrail ordusu sözcüsü Avichay Adraee de,  patriot füzesinin işgal altındaki Golan Tepeleri'ne Suriye tarafından giren insansız hava aracına yönelik ateş edildiğini iddia etti.

Bilindiği gibi Suriye ordusu, 3 hafta öncesinden ülkenin güneyinde yer alan Dera, Sevida ve Kuneytere'yi teröristlerin işgalinden kurtarmak için operasyon başlatmış ve işgal altındaki Filistin sınırları yakınlarına ulaşmıştır.

Bu arada terör rejimi İsrail güçlerinin, Golan Tepeleri'ndeki zırhlı birliklerini teyakkuza geçirdiği bildiriliyor.

 



Yeni yorum ekle