Erdoğan'a ve AKP'ye HDP bombardımanı: Hani onlar teröristti

Per, 03/11/2022 - 07:35

AKP'li bir heyetin HDP'ye yaptığı ziyaret gündeme bomba gibi düşerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştiri bombardımanı yapıldı.

Welayet News  - AKP'li Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında bir heyet, HDP'ye anayasa değişikliği konusunda bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önceleri yaptığı açıklamalarında HDP için terör ile irtibatlı ve iltisaklı olduğuna dair beyanlarda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir taraftan HDP'yi PKK'nın siyasi uzantısı ilan etmesi diğer taraftan HDP'ye heyet göndermesi gündemin birinci tartışma konusu oldu. 

AKP'li bakan ve milletvekillerinin HDP'ye ziyarette bulunması sonrasında sosyal medyada "Hani HDP teröristti", "Hani HDP, PKK'nın siyasi uzantısıydı", "HDP, PKK'nın siyasi uzantısıysa neden AKP ziyaret ediyor", "Cevap ver Erdoğan, hani HDP, PKK'nın siyasi uzantısıydı" gibi yorumlar yapıldı.

Hani 6'lı masanın gizli ortağı HDP'ydi

Öte yandan AKP ve MHP'li Cumhur İttifakı'nın özellikli 6'lı Masa'nın gizli 7. ortağının HDP olduğuna dair asılsız iddiaları sürekli konuşması ise gündemdeki yerini koruyor.

Saadet Partisi başta olmak üzere muhalefetteki partileri HDP ile gizli işbirliği yapmakla suçlayan MHP ve Cumhur İttifakı'nın en büyük ortağı AKP'nin HDP'yi ziyaret etmesi sürpriz olarak karşılanırken sosyal medyada ise yapılan ziyaret büyük tepki topladı.

Sosyal medyada, HDP'ye yaptığı ziyaret sonrasında AKP için söyleme olarak tutarsız ve oportünist politikayı temel alan bir parti vurgusu yapıldı.



Yeni yorum ekle