İslam Ümmeti, Sulta Sistemine Karşı Direniş Göstermelidir

Cu, 15/06/2018 - 23:27

İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei, Ramazan Bayramı dolayısıyla bazı yetkilileri, İslami ülkelerin büyükelçileri ve halkın farklı kesimlerini kabul etti.

Welayet News - İmam Hamanei bu görüşmede, "Günümüzde sulta düzeni Müslüman milletler arasında nıfak oluşturmanın yanı sıra bu milletlerin kendi içinde bile kopukluk yaratmaya çalışıyor. ABD ile Siyonistlerin bu komplosunun örneklerini bölgede görebiliriz" ifadelerinde bulundu.

İnkılap Lideri konuşmasını şu şekilde sürdürdü: Bunun tek çözüm yolu ise Müslüman milletlerin istikbar ekseninin İslam ümmetine karşı düşmanlık beslediğini fark ederek karşısında direnmesi konusudur. Önemli olan bir diğer konu da Siyonist Rejim. Bu rejim esasen İslam dünyasıyla bölgemizde kopukluk ve sorun çıkarma amacıyla iş başına getirilmiştir.

İmam Hamanei, sözlerine şunları da ekledi: Siyonistlerin tek sorunu bu rejimle ilişki kurma tabusunu kıran 2 veya 3 ülkenin girişimiyle çözülmeyecek, şiddet ile tehdit ve bir milleti kendi topraklarından dışarı atma yoluyla oluşan bu rejimin gayri meşru olması Müslüman milletlerin yüreğine kazılmıştır ve Filistin haritasının dünya hafızasından silinmesi mümkün değil.

Siyonist Rejim'in mahv edilmesi sonucu İslam ümmetinin yeniden onurlanacağını vurgulayan İmam Hamanei son olarak şöyle dedi: Filistin'de referandum temelinde kurulacak bir devletin oluşumu neticesinde Siyonist Rejim ortadan kalkacak.

Mehr

 



Yeni yorum ekle