Devrim Muhafızları Kasım Süleymani için Alınacak En Önemli İntikamı Açıkladı

Pa, 02/01/2022 - 08:44

Devrim Muhafızları Sözcüsü, "Serdar Süleymani suikastçılarına karşı en önemli intikamımız, onların bölgeye yönelik plan ve projelerinin gerçekleşmesine izin vermememizdir." dedi.

Welayet News  - Devrim Muhafızları Sözcüsü General Ramazan Şerif, Hacı Kasım Süleymani'nin şehadet yıl dönümü arifesinde düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi: "Devrim Muhafızları, ülkenin her yerindeki tüm değerli insanların ve Hacı Kasım Süleymani'nin sevenlerinin ev sahibidir."

Devrim Muhafızları Sözcüsü, 17.si düzenlenen Peygamber-i Azam tatbikatının düzenlenmesine de değinerek şöyle dedi: "Bu tatbikat, dört Devrim Muhafızları kuvvetlerinin ve Besic kurumuyla beraber 15 gün boyunca gerçekleştirildi. Tatbikatın bitmesinin üzerinden bir hafta geçmişken, bu tatbikatın mesajı Siyonist rejim de dahil olmak üzere İslam Devrimi'nin düşmanları tarafından alındı. Ne yazık ki, rejim karşıtı bazı medya unsurları tatbikatın olumsuz etkileri olduğunu göstermeye çalıştı. Ancak bu tatbikat tüm alanlarda olumlu etki yapmış ve düşmanlara hata yapmaları durumunda cevabını alacaklarını göstermiştir."



Yeni yorum ekle