Şehit Süleymani, İslami ümmet genişliğinde direniş cephesi oluşturdu

Cu, 31/12/2021 - 18:22

İslam devrimi muhafızlar ordusu genel komutan vekili, şehit Süleymani’nin İslami ümmet genişliğinde direniş cephesi oluşturduğunu söyledi.

Welayet News  - İSNA’nın bildirdiğine göre Ali Fedevi bugün Tahran Cuma namazı hutbeleri öncesinde yaptığı konuşmada, korgeneral hac Kasım Süleymani’nin 2. Şehadet yıl dönümüne işaretle, bugünlerde sadece İran halkı değil, diğer ülkelerdeki tüm İslam ümmetinin de hüzün içinde olduğunu söyledi.
Komutan Fedevi ayrıca Yemen’de İslam inkılabına gönül verenlerin İran düşmanlarını çaresiz bıraktıklarını söyledi.
Yemen’in tam kuşatma altında olduğunu, hatta gıda ve ilacın halka ulaşamadığını fakat düşmanın sürekli halk ve Ensarullah’a yenildiklerini söyleyen komutan Fedevi, Filistin, Lübnan, Irak ve Suriye’de de aynı durumun yaşandığını belirtti.
İslam devrimi muhafızlar ordusu komutan vekili eski Amerikan eski başkanı Donald Trump’ın korgeneral şehit Kasım Süleymani’ye terör saldırı düzenlemekle hata yaptığını itiraf ettiğini ve bunu Siyonistlerin de itiraf ettiklerini ifade etti.
Fedevi, düşmanların İran’a karşı caydırıcı eylemde bulunabilme kabiliyetine ulaşmaya çalıştıkları bir durumda bulunduğumuzun da altını önemle çizdi.



Yeni yorum ekle