Mukaddes Mabed Mescidul Aksa

Çar, 16/05/2018 - 23:10

Övgü ile anılırsın sen Kur’an da Mescidül Aksa, sende miracını gerçekleştirdi Muhammed Mustafa(s.a.a) şimdi esir düştün siyonistlerle Amerika’ya. Bir ok gibi saplanıyor yüreğe müslümanların yaptıkları kınama. Kan gölüne dönmüş Mescidül Aksa, kınama yapılıyor oy toplamak için göz boyama, diğer bir yandan işgal ediyor Kudüsü büyük şeytan Amerika, İsrailin ankara büyük elçisini el sıkışarak uğurluyorlar beştepe sarayında, ortalık biraz karışık sen biraz git tatile bizde bununla oy kazanırız yapılacak seçimlerde!

Evet ne acı bir manzara ilahi! İsrail kan döküyor, Amerika ise stratejik askeri ortaklık yapıyor Suudi Arabistan kralıyla; Ankara’dan ses yükseliyor krallıklar bizim stratejik ortaklarımızdır diyor beştepeden, ticari ilişkilerimizi keselim diye öneri veriliyor meclise MHP ve AKP oyları ile rededilmekte. Bu ne perhiz bu ne lahane turşusu koymuşlar masaya, bu eylem eriyle salyalarını akıtıyorlar müslümanların yalancı söz ve eylemleriyle.

İlahi ne zaman uyanacak müslümanlar, eğer bölgedeki devletlerin rızası olmasaydı hangi cesaretle İsrail başkent ilan edecek Kudüsü. Amerika çok rahat ve güven içinde elçiliğini çekiyor Kudüse, çünkü güvence almıştır müttefiklerinden razılar bu işe, zira İsrail’in korunması için imza vermişler İsrail devletini korumak için.

Sizlere açık bir delil vereyim dostlar, İsrailin korunması için Malatya kürecikte kurmuşlar hava savunma üsünü, Nato müttefikiyiz savunmamız gerekir İsraili. El insaf diyeceksiniz bakın nasıl kınıyorlar Amerikayı ile İsraili. Evet evet görüyoruz ve duyuyoruz yapılan kınamaları çünkü kulaklarımız aşinadır yapılan bu kınama sözlerine, bir zamanlar One Minute vardı müslümanların gündeminde kırk takla atarak pişman oldular ve sonra el sıkışarak biz dost’tuz dediler müslümanların gözüne baka baka; şimdi yine bir senaryo var ortada tamamlanınca el sıkacaklar İsrailin başkenti olan Kudüste, çok uzun sürmeyecek yakında görecekler alkış tutan müslümanlar; çünkü tarihi bir dostluk var tarihin derinliğinde, bir gün açılacak Allah’ın izni ile bu defter.

Tarihin sayfalarını çevirelim ve bakalım tarih ne yazıyor bize, İsrail ve Amerika’nın yapmış olduğu her acı cinayate karşı yapılmış yürüyüşler ve kınamalar, daha da güç vermiştir İsrailin devam etmesi için yapacağı cinayetlere. En açık delildir Kudüsün başkent ilan etmeleri günümüzde!

Suudi Arabistan, Mısır, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri perde arkasında imza vermemiş olsaydılar İsraile, bugün Kudüsü başkent ilan edemezdi İsrail kanlı eliyle!

İsrailin yüreği kopar böyle bir işi yapmaya, perde arkasında destek var ki hiç sıkıntı duymadan cinayet işliyerek müslüman kanı dökmekte.

Bakmayın şu sloganik söylemlere ve yapılan yürüyüşlere, yıllar yılıdır yapılıyor bu yürüyüşler, en sonunda herkes oturur yerinde, sonra müslümanların idarecileri gelir başkent Kudüste İsrailin ziyaretine, hep böyle olmuştur inanmıyorsanız bakın tarihe!

Anlaşmalı yapılıyor kınama ve yürüyüşler, sonuda onların dediği oluyor ve yaptıkları kalıyor onlara, müslümanlar avuçlarını yalıyor ve oturuyorlar yerlerinde, çünkü anlaşma var perdenin arkasında!

Bu bir iddiadır denilirse bize, yakın tarih şahittir yazdığımız bu sözlere, her kınama ve yürüyüşlerden sonra devlet büyükleri el sıkışırlar dostluk masasında ve ilan ederler dostuklarını müslümanlarla alay edercesine!

Biraz imanınızın verdiği ferasetle bakın gelişmekte olan olaylara, hep kınama ve yürüyüş var sahnede, bütün ilişkiler en üst düzeyde devam etmekte, hangi yürüyüş hangi kınama sadece oynatıyorlar müslümanları sokaklarda yürüyüş yapmakla!

Açıkca el sıkışıyorlar dostluk adına, iki kelime ile müslümanı sokuyorlar uyku tulumuna, şimdilik sen uyu ihtiyacım olunca iki kelime ile seni alırım sokağa, çünkü lazımsın her sıkıştığım zamanda bana !

İlahi ne olacak bu halimiz, ne zaman uyanacaklar batılın beşiğinde uyuyan müslümanlar, ne zaman kıyama duracak beştepedeki saray karşısında, yeter aldatma bizi diyecek kadar sahip bir yüreğe!

 

Muhammed Avci

 



Yeni yorum ekle