İran'ın Düşmanlara Vereceği Cevap Her Zamankinden Farklı Olacak

Çar, 18/04/2018 - 08:40

İran Genelkurmay Başkanı General Muhammed Bakıri, ordu günü nedeniyle yayımladığı mesajda; İslam inkılabının askeri olan tüm komutan ve yetkililerin ordu gününü kutladı.

Welayet News - General Bakıri’nin ordu günü münasebeti ile kaleme aldığı mesajı;

Allah’ın adıyla

18 Nisan tarihi ile birlikte içinde olduğumuz ordu günü nedeniyle tüm askeri yetkililerimiz ve komutanlarımızın ordu günün kutlar ve ailelerini böylesi bir günden dolayı tebrik ederim.

İslam inkılabının önderi ve mimarı olan İmam Humeyni’nin emperyalizme karşı içeride ve dışarıda gerçekleştirdiği bu kutlu inkılap ile birlikte İran ordusu da kendi milletini ve İslam inkılabını korumak için bu özgürlük ve vatan deryasına katılmış ve kendi milleti ve toprağı için her türlü fedakarlığı göze almıştır.

İlahi hedefler doğrultusunda gerçekleşmiş olan İslam inkılabı bölgede önemli kazanımlar elde etmiş ve emperyalizmin bölgeyi parçalama ve yönetme girişimlerine karşı durarak kuzey Irak’ta olduğu gibi komşularının toprak bütünlüğünden yana olmuş ve IŞİD terör örtüğü ile sonuna kadar mücadelesini sürdürmüştür. İran milleti İslam inkılabının bu başarılarına sahip çıkarak mücadelesine devam edecektir.

Düşmanın İran İslam Cumhuriyetine yönelik saldırıları geçmişteki saldırılarına göre bugün farklılık göstermektedir. Ancak unutulmamalıdır ki İslam cumhuriyetinin bu saldırıları cevabı da aynı şekilde farklı ve daha şiddetli olacaktır.

Tüm güçleri ile İran milletini ve ordusunu hedef alan büyük medya imparatorlukları kullandıkları psikolojik ve yumuşak savaş yöntemleri ile Batı-Arap ülkelerini ve beyaz sarayı korumaya çalışmaktalar.

İslam inkılabı rehberi gibi önderlerin eğitimden geçen Hizbullah ordusu hiçbir şekilde İslam inkılabının ilke ve hedeflerinden taviz vermeyerek İslam inkılabını istenilen noktaya taşıyacaklardır. 

 



Yeni yorum ekle