UTANÇ VERİCİ BİR SAHNE!

Pa, 15/04/2018 - 15:39

Utanmayan bir yüze tükürüldüğü zaman nisan yağmuru yağıyor dermiş! Mukaddes İslam topraklarını ve beldelerini yüzün üzerinde füze ile müslüman halkını vuran necis yapılı ve İslam düşmanı ve büyük şeytan Amerika’ya alkış tutan ve yeşillenerek dört köşe olan sözüm ona müslüman liderler Allah’tan korkmuyorlarsa bari insanlardan utansınlar. Bir çok Peyğamberin, Enbiyayi ilahinin, Peyğamber tornu Kerbela kahramanı Zeynebi Kubra’nın, hak dava uğruna Peyğamberin ve Fatima-tüz-Zehra’nın okşayıp öptüğü başın bulunduğu Şam şehrini bombardumana tutan siyonist yahudilere ve şeytan Amerika’ya alkış tutan müslümanlar hiçmi utanacak bir yüz yok bunlarda!

Çok ilginç oldukça düşündürücü, şu batılılarla olan dostluk ve alkışlarla onları desteklemek ve onların yanında yer almak ve müslümanların üzerine dökülen bombalara derinden derine bir ooh çekenlerin........! Allah’tan korkmuyorlarsa ve Peyğamber den utanmıyorlarsa hiç değilse kendi insanlığından utansınlar; acaba insanlarmı’ki utansınlar.

Beşar Esad zalim’miş peki Amerika zalim ve kana doymayan bir vampir değilmi? Şöyle bir bakın müslüman ülkelerde dökülen kan Amerikanın elile dökülmüyormu?

Yıllar yılıdır Filistinlilerin kanını döken İsrail zalim değilmi? Neden oraya füze saldırısı yapılmıyor? Asırlarca müslümanlara kan kusturan ve onların milli servetlerine el koyan İngilizler zalim değiller mi? Müslümanların tabi-i kaynaklarını götüren ve müslümanları köle olarak çalıştıran ve müslümanların kanıyla beslenen batılılar zalim değillermi? Neden bunların yaptıkları hiçmi hiç dile getirilmediği halde bunlara dostluk elleri uzatılarak el sıkışmaları yüz kızartıcı utanç verici bir davranış değilmi?.

Batı asyadaki dökülen kanların müsebbibi bölgedeki siyonist İsrail değilmi? Bunu her sınıftaki insan bildiği ve gördüğü halde şu cumhurbaşkanları bakanlar başbakanlar görmüyormu? Ama ne yazık ki müslümanım diyenler tarafından asıl suçlu ve cani olanlar destekleniyor ve alkışlanıyor, suçsuz ise suçlu masasında yargılanıyor ve kınanıyor.

Bu nasıl bir insanlık, Amerika ve müttefikleri İslam ümmetinin topraklarını füze saldırısıyla bombalarlarken bir müslüman ülkenin reisi cumhuru ve başbakanı alkışlarla yapılan cinayeti desteklediklerini ilan ediyorlar ve hiçte utanmıyorlar ve müslümanım diyenler bunlara destek veriyorlar; Allah’ım sen basiret ihsan eyle.

Neden utanmıyorlar, neden Amerika’nın işlediği insanlık cinayetine alkış tutuyorlar diye soracak olursanız verilecek cevap bilinen bir cevaptır. Çünkü siyonist İsrail devleti kurulurken onun devlet olmasına ilk imza atanlar siyonistleri koruma sözüde vermişlerdir, buna binaen Suriye’nin İsrail için bir tehdit unsuru olduğu görülünce Suriye’ye yapılan saldırıyı büyük bir sevinç ve alkışlarla karşılamaktalar.

Nato’nun İsrailin güney sınırlarını gelecek tehlikeden korunması için Türkiye görevlendirilmiştir; bunu bi zatihi başbakan Binali Yıdırım yakın tarihte söylemiştir, bu bir iddia değil başbakanın ifadesidir.

Ey müslümanlar! Beşar Esadı ve rejmini diktatör gösterenler kendileri diktatör değillermi? Bizim Esadla işimiz yok yapılan füze saldırısı Şamda yaşayan müslümanlara korkulu anlar yaşatarak çocuklar yaşlılar savunmasını yapamayan hastalar kadınlar hiçmi sizin vicdanınızı titretmiyor? Dün İsrail’e yaranmak için Afrine yapılan askeri işgala alkış tutan ve camilerde fetih suresi okuyan hocalar bu günde Amerika, İngiliz ve Fransız askerleri için okursanız çok büyük bir ödül almış olursunuz!

 

Muhammed Avci

 



Yeni yorum ekle